Virgil Ianțu a dat-o de gol. Ce rezultate a obținut fiica lui la examenul de Bacalaureat

Virgil Ianțu a dat-o de gol. Ce rezultate a obținut fiica lui la examenul de Bacalaureat
Sursa Foto: Instagram/@virgiliantuofficial

Luni s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat din acest an.

Elevii au așteptat nerăbdători rezultatele. Rata de promovare din acest an, înainte de contestații, este de 76,4%, mai ridicată decât cea de anul trecut, care a fost de 72,8 %.

Ce mesaj a transmis Virgil Ianțu după afișarea rezultatelor de la BAC

Printre aceștia, s-a numărat și fiica lui Virgil Ianțu. Tânăra a susținut „examenul maturității”, iar tatăl ei este extrem de mândru de fiica lui și de rezultatele pe care le-a obținut.

Imediat după afișarea rezultatelor, Virgil Ianțu a ținut să transmită un mesaj, pe Facebook, din care reiese faptul că rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

“Felicitari, Jasmina și îți mulțumim ca ne faci cei mai fericiți părinți din lume! Ai muncit foarte mult, pentru examenele astea, ai trecut prin tot felul de stări și emotii, ai fost conștiincioasă și foarte implicată. Am făcut echipă bună cu tine și sper să rămânem așa toată viața. Felicitări tuturor copiilor și părinților care au trecut prin Bac, drum bun în viață și să înceapă distracția!!! #family #bacalaureat2024 #happyparents”, a scris prezentatorul TV.

Virgil Ianțu i-a fost alături în toată această perioadă și a trăit la fel de intens emoțiile.

Jasmina a susținut Bacalaureatul pentru care s-a pregătit intens ani de zile.

„Sunt tatăl unei fete minunate care are același stres, doar că ea a avut parte de profesori și părinți care au susținut-o în toate etapele prin care a trecut. Noi, părinții, trebuie să ținem cont de niște lucruri.

În această perioadă în care copilul nostru învață se acumulează presiunea dată de miza acestor examene. Neîncrederea și scenariile cele mai negre se așază în mintea lor. Rolul nostru de părinți este foarte important acum. Trebuie să fim răbdători și înțelegători chiar și atunci când ne spun că ceea ce învață e inutil, că materia e învechită și că nu văd sensul comentariilor la română, etc. Logica dispare pentru că presiunea crește, iar ei au nevoie să se descarce și să își găsească înțelegere, să aibă un aliat în toată lupta asta cu învățatul”, a spus Virgil Ianțu pe când fiica lui învăța.

Tânăra a absolvit Liceul Teoretic Internațional de Informatică București, iar acum se pregătește de o nouă etapă în viață, și anume, facultatea, informează Libertatea.

În ce țară va studia fiica lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a recunoscut că singurele gânduri care îl apasă au legătură cu plecarea tinerei de acasă, care s-a hotărât să studieze în Spania, la o școală unde o să învețe structura unui business.

„Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta! Avem o relație atât de faină cu ea, încât nu este nevoie! Probabil glonțul l-am tras atunci când s-a născut și ne-am construit toată relația așa cum o avem astăzi. Sunt foarte relaxat, chiar da! Am fost în urmă cu ceva ani, când nu știam exact, înainte de adolescență sau la începutul adolescenței.

M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal! În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!”, a declarat prezentatorul TV într-un interviu pentru site-ul Ego.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)