Vijeliile de pe litoral au făcut prăpăd. Ce s-a întâmplat cu vila pe care Gina Pistol, Smiley, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor o au în Vama Veche

Vijeliile de pe litoral au făcut prăpăd. Ce s-a întâmplat cu vila pe care Gina Pistol, Smiley, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor o au în Vama Veche
Sursa foto: Instagram / @adela_popescu

Furtuna a făcut din nou prăpăd pe litoralul românesc.

Vama Veche a fost din nou afectată. În urmă cu două săptămâni, vremea extremă a creat multe pagube în rândul hotelierilor.

A fost afectată vila deținută de cele 6 vedete în Vama Veche?

Gina Pistol, Smiley, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor și-au unit forțele și au pus bazele unei vile superbe la malul mării. Anunțul era făcut de aceștia, în urmă cu câteva luni bune, când se pregăteau să pornească afacerea, informează Cancan.

Vila se află în stațiunea Vama Veche, care a fost măturată recent de vijelii și ploi. Le-a afectat sau nu furtuna cazarea?

Afacerea le merge ca pe roate celor 6 vedete, pentru că au investit în ea. Vama Veche a fost, de curând, măturată, de furtuni devastatoare. Ploile și vijeliile au făcut prăpăd și au distrus tot ce le-a stat în cale fie că a fost vorba despre plajele amenajate sau pensiunile oamenilor.

Din fericire, vila deținută de cele 6 vedete nu a fost afectată. În timp ce alți proprietari de terase sau pensiuni au fost nevoiți să refacă ce vremea le-a stricat, vedetele nu ar fi înregistrat pagube, pentru că afacerea lor este poziționată spre ieșirea din stațiune, acolo unde pagubele făcute de furtună nu au fost așa mari.

Ce planuri are Smiley pentru vila din Vama Veche

Smiley a anunțat, în urmă cu mai mult timp, ce planuri are împreună cu amicii lui.

„Cum stăteam aici la piscină, mi-am dat seama că am uitat să vă spun că la vară vom face același lucru la @zen_vama_veche unde, împreună cu gașca, lucrăm de zor să facem un loc pentru prieteni. E o vilă mică, de 14 camere, perfectă pentru prietenii și familiile care vor să stea împreună la mare. Va fi un loc cool pe care îl reamenajăm așa cum ne place nouă. Fotografiile sunt despre cum va fi de la 1 mai, momentan e un mic șantier. Ne veți găsi și pe noi acolo, mai cântam, mai gătim, mai stăm împreună! Hai și!”, a scris Smiley, pe Instagram.

Prețurile pentru o noapte de cazare la vila vedetelor diferă în funcție de perioada sezonului estival. La sfârșitul lunii iunie era 650 de lei, în luna iulie 750 de lei, iar în luna august tarifele cresc și ajung 850 și 950 de lei pe noapte, în funcție de data aleasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)