Victor Cornea, despre sacrificiile făcute pentru a-i fi alături Andreei Bălan la concertul de la Sala Palatului. „Mi-am luat chiar liber”

Victor Cornea, despre sacrificiile făcute pentru a-i fi alături Andreei Bălan la concertul de la Sala Palatului. „Mi-am luat chiar liber”
Sursa foto: Instagram - @andreeabalanofficial

Andreea Bălan și-a îndeplinit un vis și anume acela de a avea un show la Sala Palatului. Artista a ales să îl intituleze „Povestea sufletului meu” și a cântat o mare parte din piesele pe care le-a lansat de-a lungul carierei. Alături de ea în seara marelui eveniment au fost părinții, fetițele sale, dar și mulți alți artiști români cunoscuți, cu care a și împărțit scena. Cu toate astea, cel care a sprijinit-o și susținut-o constant în realizarea spectacolului a fost chiar iubitul ei, Victor Cornea.

Cea mai mare surprisă a serii a fost apariția tatălui artistei, Săndel Bălan, alături de care aceasta a cântat piesa „Flori de tei”. După ani în care și-au adresat reproșuri, cei doi s-au împăcat în fața unei săli pline de oameni, vizibil emoționați.

Andreea Bălan, recunoscătoare pentru sprijinul pe care i-l oferă iubitul său

Andreea Bălan mărturisește că nu ar fi putut duce la bun sfârșit acest proiect fără sprijinul partenerului său. Chiar dacă și-a dorit cu mult timp în urmă să susțină un astfel de concert, artista spune că i-a fost imposibil până nu a apărut Victor în viața sa.

„Fără liniștea lui, fără susținerea lui eu nu aș fi putut să fac acest concert, pentru că mi-am dorit de mulți ani, dar nu am putut”, a declarat aceasta, într-un interviu pentru Antena Stars.

Sacrificiile făcute de Victor Cornea pentru a-i fi alături iubitei sale

Pentru a putea împărți emoțiile la doi în seara concertului, Victor Cornea a fost nevoit însă să facă anumite sacrificii.

„M-am bucurat foarte mult să îi văd visul și am trăit și eu fiecare moment. Mi-am luat chiar liber de la competițiile mele și mă bucur foarte mult. Cu siguranță au fost zile intense, pline de emoție, dar cum știu cum să pregătesc meciurile i-am dat un pic din experiența mea să o liniștesc, să o echilibrez și totul a ieșit foarte bine”, a spus tenismenul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră