Vești proaste pentru Kate Middleton. Ce se întâmplă cu tratamentul ei

Vești proaste pentru Kate Middleton. Ce se întâmplă cu tratamentul ei
Sursa foto: Stephen Lock/i-Images via ZUMA Press)

Prințesa de Wales a revenit treptat la viața publică după o pauză de la îndatoririle regale în cea mai mare parte a anului 2024.

Ce se întâmplă cu tratamentul ei

Prințesa Kate și-a confirmat diagnosticul de cancer la începutul acestui an, retrăgându-se din viața publică în lunile următoare pentru a se concentra pe recuperarea ei în privat.

Se speculează că ea face „progrese bune”, participând atât la parada Trooping the Color, cât și la finala de single de la Wimbledon, în această vară.

În timp ce Prințesa Kate își crește treptat aparițiile publice, fanii încep să speculeze cu privire la data întoarcerii ei definitive.

Cu toate acestea, potrivit experților regali, am putea aștepta mult timp, cu tratamentul prințesei de Wales în curs și cu previziuni că va continua să „trăiască sub radar ” până când se va termina.

„Nu suntem încă acolo”, a explicat o sursă pentru Daily Mail a reîntoarcerii Prințesei Kate, cu rapoarte că tratamentul ei preventiv și procesul de recuperare ar putea continua „dincolo de” vară și „pentru multe luni viitoare”, scrie Marie Claire.

Kate Middleton nu este de acord cu prințul William

Amintim că, Prinții de Wales sunt foarte implicați în creșterea celor trei copii ai lor, doar că nu reușesc să cadă de acord legat de școlarizarea prințului George.

Cei doi nu reușesc să se înțeleagă referitor la alegerea școlii potrivite pentru fiul lor cel mare, care, acum, studiază la Lambrook School.

Kate nu ar vrea să își dea copilul la internat, dar prințul William își dorește că George să meargă la Colegiul Eton, unde a studiat și el, dar și fratele său, Harry. Kate nu ar fi de acord să își trimită fiul atât de departe, în ciuda tradiției formate. Ba mai mult, ea crede că „trimiterea lui George la o instituție atât de stufoasă, de înaltă-creștere, e împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia”, spun sursele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)