Vești proaste pentru Culiță Sterp / Artistul rămâne sub control judiciar, în cazul accidentului provocat în Cluj

Vești proaste pentru Culiță Sterp / Artistul rămâne sub control judiciar, în cazul accidentului provocat în Cluj
Sursa foto: Captură YouTube

Culiță Sterp este de departe unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Deși părea să îi meargă bine pe toate planurile, se pare că ghinionul a venit și asupra lui.

În luna noiembrie a anului trecut, Culiță Sterp a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină. În același timp, el fugea de poliție, după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Ulterior, artistul a fugit de la locul accidentului. Potrivit informațiilor, Culiță Sterp se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice. După incident, acesta a fost trimis în judecată pentru părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive, scrie spynews.ro.

Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

Culiță Sterp nu scapă de controlul judiciar. În ciuda faptului că avocații săi susțin că probele de sânge și urină care au confirmat că, în momentul accidentului, artistul consumase substanțe interzise, i-au fost prelevate înainte de deschiderea în mod oficial a dosarului penal și sunt probe care nu pot fi folosite în dosarul penal în care este cercetat, oamenii legii îi contrazic și spun că rezultatele ar fi fost aceleași, fie că dosarul penal era deschis sau nu.

Așadar, artistul va rămâne în continuare sub control judiciar, în cazul accidentului provocat în Cluj, potrivit sursei citate.

Ce obligații are Culiță Sterp cât timp se află sub control judiciar

Dacă artistul nu va respecta obligaţiile de mai jos, măsura controlului judiciar ar putea fi înlocuită cu cea a arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive:

  • să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori va fi chemat;
  • să informeze, de îndată, Judecătoria Cluj-Napoca sau instanţa în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei.
  • să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.
  • să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei,
  • să nu conducă nicio categorie de autovehicule. Supravegherea respectării obligaţiilor care-i revin inculpatului pe durata controlului judiciar se va realiza în continuare de către I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)