Veste tristă pentru fanii lui Ștefan Bănică / „Nu pot vorbi deloc”

Veste tristă pentru fanii lui Ștefan Bănică / „Nu pot vorbi deloc”
Foto: Facebook / Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică a anunțat astăzi, 28 februarie 2023, că nu va mai putea susține un concert care era programat pentru seara aceasta, la Berăria H din Capitală.

Ștefan Bănică a reprogramat concertul care trebuia să aibă loc în această seară

Artistul are probleme de sănătate, din cauza cărora a fost nevoit să reprogrameze concertul care trebuia să aibă loc astăzi, cu o lună mai târziu, pe data de 28 martie. Vestea bună pentru toți cei care și-au cumpărat deja biletele este că acestea rămân valabile până la data reprogramată.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ștefan Bănică

Motivul reprogramării concertului este legat de faptul că Ștefan Bănică s-a îmbolnăvit de laringită acută și nu poate vorbi deloc.

„Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale”, a transmis Ștefan Bănică pe rețelele de socializare.

Artistul și-a cerut scuze tuturor fanilor și a precizat că îi așteaptă la Berăria H pe data de 28 martie. „Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data de 28 martie”, a mai adăugat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`