Veste colosală pentru Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri a fost pus în libertate: „A fost ca un dar în prag de Sărbători”

Veste colosală pentru Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri a fost pus în libertate: „A fost ca un dar în prag de Sărbători”
Sursa Foto: Facebook / Daniel Onoriu

Daniel Onoriu a scăpat de închisoare după ce a contestat decizia arestării sale preventive pentru 30 de zile. Pilotul de raliuri a fost pus în libertate și va petrece Sărbătorile acasă, alături de familie.

Daniel Onoriu, eliberat din arestul Capitalei

Daniel Onoriu a fost eliberat marți seara din arestul Capitalei. Persoana care l-a întâmpinat a fost chiar avocata lui.

La ieșirea din centrul de reținere și arestare preventivă, nepotul celebrei Gabi Luncă ținea în mâna dreaptă Biblia și câteva foi, notează click.ro.

„Da! Este adevărat! În sfârșit, o veste bună în dreptul lui Daniel. El nu era de arestat. Mă bucur de eliberarea lui foarte mult pentru că, de acum, își poate începe procesul de recuperare fizică și psihică de care are nevoie și este musai!

M-a sunat mama lui plângând și m-a anunțat. Primul lucru a fost să anunț pe grup familia! Aștept să merg la el! Abia apoi voi spune exact ce și cum. Deocamdată, mă bucur de vestea abia primită. A fost ca un dar în prag de Sărbători!”, a declarat mătușa pilotului, Rebeca Onoriu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`