Valentin Sanfira, operație de urgență în Italia. Ce sumă colosală i-au cerut medicii: „Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat”

Valentin Sanfira, operație de urgență în Italia. Ce sumă colosală i-au cerut medicii: „Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat”
Sursa Foto: Facebook/ Valentin Sanfira

Cu câteva săptămâni în urmă, Valentin Sanfira a trăit un nefericit incident în timp ce se afla într-o vacanță în Italia. Cunoscutul artist de muzică populară a suferit o accidentare la picior care a necesitat intervenție chirurgicală de urgență.

Cât a plătit Valentin Sanfira pentru a se opera în Italia

Între timp, Valentin s-a întors în România și starea sa de sănătate s-a îmbunătățit constant. Într-o apariție la televizor, el a dezvăluit suma uriașă pe care a fost nevoit să o cheltuiască pentru operația sa în Italia, scrie Wowbiz.ro.

„Doar operația a fost 10.000 de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus seara- s-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont- am sunat-o pe doamna director de la bancă. A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat”,  a declarat Valentin Sanfira, în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul de muzică populară a trecut prin momente grele când a ajuns la spital. Partenera sa, Codruța, a izbucnit în fața medicilor, iar situația a fost tensionată. Până la urmă, au reușit să comunice cu personalul medical și starea artistului s-a stabilizat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`