Valentin Sanfira, după aproape o lună de la accidentul din Italia. Care este starea de sănătate a artistului: „Am speranțe mari…”

Valentin Sanfira, după aproape o lună de la accidentul din Italia. Care este starea de sănătate a artistului: „Am speranțe mari...”
Sursa Foto: Facebook/ Valentin Sanfira

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară, iar piesele lui sunt ascultate și apreciate de mulți români. Artistul în vârstă de 34 de ani și-a construit o carieră în industria muzicii și trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Codruța Filip.

În luna august, acesta a ajuns de urgență la spital după un accident de skijet în Italia, fiind nevoit să își anuleze toate evenimentele.

Vestea pe care a dat-o Valentin Sanfira, după aproape o lună de la accident

Interpretul de muzică populară a trecut prin clipe grele cu ceva timp în urmă. Aflat în vacanță alături de soția sa, acesta a suferit un accident, necesitând îngrijiri medicale în străinătate și o intervenție chirurgicală în acel moment.

Mai mult decât atât, artistul a avut nevoie de o perioadă de recuperare grea,  motiv pentru care și-a pus activitatea artistică pe pauză. Acum, la aproape o lună distanță, vedeta face pași spre vindecare.

Potrivit acestuia, dimineața zilei de joi a început cu mult soare și optimism.

„Am început dimineața cu exerciții. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că mă simt mai bine și am speranțe mari că o să pot să merg în curând!”, a scris Valentin Sanfira, pe contul său de Facebook, notează wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`