„Vă rog, nu-mi mâncați pisica”: O melodie care parodiază discursul lui Trump împotriva imigranților a devenit virală (VIDEO)

„Vă rog, nu-mi mâncați pisica”: O melodie care parodiază discursul lui Trump împotriva imigranților a devenit virală (VIDEO)
Foto: Hepta - Zuma Press / Al Grillo Zuma Press WireService

Un muzician iubitor de animale de companie a devenit rapid o vedetă mondială, după ce l-a ironizat pe Donald Trump pentru că sugerează că imigranții haitieni mănâncă pisicile și câinii americanilor, potrivit France24.

Trump a spus că migranții din Ohio „mănâncă mănâncă pisicile și câinii”

„Eating the cats”, o melodie parodică a lui The Kiffness, care pune pe muzică afirmațiile extraordinare ale lui Trump din timpul dezbaterii prezidențiale din SUA, potrivit cărora migranții din Ohio „mănâncă mănâncă pisicile și câiniis”, a fost vizionată de peste 8,7 milioane de ori numai pe YouTube, în 12 zile.

„Oameni din Springfield, vă rog să nu-mi mâncați pisica”, pledează cântărețul sud-african, al cărui nume real este David Scott. „De ce ai face asta?/ Mănâncă altceva”.


Apoi sugerează o serie de alte opțiuni, în principal vegetale, inclusiv broccoli, avocado și ouă poșate. Cântărețul, care și-a făcut încet o mulțime de urmăritori pentru cântecele sale despre animale de companie și copii – pentru că „au tendința de a uni oamenii” – și-a văzut popularitatea crescând de când și-a pus imaginația la contribuție cu Trump.

Artistul insistă că nu atacă pe nimeni, ci doar dă câteva sfaturi alimentare prietenoase cu pisicile și câinii.
„Cred că muzica are o modalitate puternică de a elimina energia negativă și sentimentele polarizante, în special cu cineva ca Donald Trump, care este o figură atât de polarizantă”, a spus el pentru AFP înainte ca trupa sa să susțină un concert la Paris.

„Vreau ca muzica mea să unească oamenii. Și cred că de aceea m-am îndreptat către o muzică care includea animale. Pentru că animalele unesc oamenii”, a spus tânărul de 36 de ani din Cape Town.

Scott a spus că toți banii încasați din piesă vor ajuta animalele de companie

Videoclipul, care a fost vizionat de milioane de oameni pe rețelele de socializare, o arată pe rivala lui Trump, Kamala Harris, reacționând la afirmațiile lui Trump, mult batjocorite ulterior, în timpul dezbaterii lor de la începutul acestei luni. Câteva pisici și câini, de asemenea, intervin cu vocea și cu priviri la fel de neîncrezătoare.

Scott a spus că toți bani încasați din melodie vor ajuta animalele de companie, pisicile și câinii fără stăpân din Springfield, cu peste 20.000 de dolari strânși deja.

„Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus el pentru AFP. „Interesul a fost copleșitor din ambele părți, din partea democraților, a republicanilor”.

El a spus că piesa nu „râde de situație, ci spune că poți să te ridici deasupra ei… și doar să vezi umorul situației”, a spus muzicianul, care se descrie pe X ca fiind „creștin, soț, tată ( și) muzician cu jumătate de normă”.

Primarul din Springfield, poliția și guvernatorul republican din Ohio au spus cu toții că nu există dovezi care să susțină afirmațiile lui Trump că migranții haitieni ar mânca animalele de companie ale orașului.

Dar asta nu l-a împiedicat pe colegul său de candidat JD Vance – un senator din Ohio – să repete ipoteza, în ciuda faptului că a fost ironizat la rândul său.

„Alegătorii mei îmi spun direct că văd aceste lucruri”, a declarat Vance pentru CNN.
Grupurile haitiene din Springfield au depus acuzații împotriva lui Trump și Vance miercuri pentru amenințările la adresa comunității lor, deoarece politicienii au amplificat zvonurile false apărute online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`