Una dintre cele mai cunoscute cântărețe pop, Samantha Fox, achitată după ce și-a bătut soția pe aeroport

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe pop, Samantha Fox, achitată după ce și-a bătut soția pe aeroport
Samantha Fox. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Massimo Insabato

Fosta vedetă pop Samantha Fox a fost absolvită de acuzațiile de agresare a soției sale pe un aeroport, dar riscă acum condamnarea pentru alte acuzații. Incidentul a dus la anularea unui zbor, iar artista a agresat și un polițist în sala de judecată.

Un zbor Londra-Munchen a fost anulat, din cauza Samanthei Fox

Fosta divă pop Samantha Fox a fost judecată luni la un tribunal din Uxbridge pentru acuzația de agresare a soției sale, scrie Sky News. Între timp, s-a renunțat la principalul capăt de acuzare, dar Samantha Fox poate fi condamnată pentru alte infracțiuni.

Pe 3 decembrie 2023, Samantha Fox, acum în vârstă de 58 de ani, a bătut-o pe soția sa, Linda Olsen, pe aeroportul Heathrow.

În urma incidentului, un zbor Londra-Munchen a fost anulat, iar fostul star al muzicii pop din anii 80 a petrecut atunci o noapte în arestul poliției.

Potrivit surselor judiciare, s-a renunțat la acuzația de agresiune după ce modificările aduse probelor au însemnat că nu mai exista o perspectivă realistă de condamnare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”