Totul despre cei 4 copii ai lui Snoop Dogg, toți cu cariere reușite: „Le-am spus mereu că mă aștept la mai mult de la ei”

Totul despre cei 4 copii ai lui Snoop Dogg, toți cu cariere reușite: „Le-am spus mereu că mă aștept la mai mult de la ei”

Snoop Dogg este bine cunoscut pentru cariera sa emblematică de rapper și pentru emisiunile sale culinare cu Martha Stewart, dar este și tată a patru copii. Artistul „Drop It Like It’s Hot” îi împarte pe fiii Corde, în vârstă de 29 de ani, și Cordell, în vârstă de 27 de ani, precum și pe fiica Cori, în vârstă de 25 de ani, cu soția sa, Shante Broadus, cu care este căsătorit din 1997. De asemenea, mai are un fiu, Julian, de 26 de ani, dintr-o relație anterioară.

Snoop a fost dezamăgit în trecut că nu se vorbea despre faptul că este un tată responsabil

Snoop a împărtășit câteva aspecte despre viața sa de familie pe E! Reality show-ul Snoop Dogg’s Father Hood, care a rulat timp de două sezoane din 2007 până în 2009 și i-a urmărit pe Snoop și Shante în timp ce îi creșteau pe cei trei copii.

Într-un interviu din 2007 pentru People, rapperul a discutat de ce credea că serialul și mesajul acestuia sunt importante, spunând: „Nouăzeci la sută dintre rapperi au crescut fără tați, dar vezi că nouăzeci la sută dintre acești rapperi devin tați pentru copiii lor. Nu suntem niciodată lăudați pentru asta. Devenim bărbați adevărați când ajungem la acest nivel la care ne aflăm acum.”

În același an, Snoop a vorbit cu Ellen DeGeneres despre ce înseamnă să fii un părinte strict și despre experiența sa în antrenarea echipelor de fotbal ale copiilor săi. „Le spun că mă aștept la mai mult de la ei, pentru că sunt mai buni decât atât.”

Snoop a vorbit apoi despre rolul său de tată într-un interviu din 2015 pentru Today, spunând: „Relația mea cu copiii mei este mai importantă decât orice. Este o relație de prietenie… se bazează pe faptul că eu sunt tată, mentor și un prieten.”

Snoop Dogg spune că nepoții lui sunt „totul” pentru el

De asemenea, Snoop este bunicul a cinci copii și îi place să petreacă timpul cu nepoții săi, postând fotografii cu timpul lor de calitate împreună pe rețelele sociale.

Primul dintre copiii lui Snoop cu soția Shante, Corde Broadus a călcat pe urmele tatălui său și urmează o carieră în muzică; în prezent cântă ca rapper sub numele de Kalvin Love.

El a fost primul care l-a făcut pe Snoop bunic cu fiul Zion, cu fosta lui iubită Jessica Kyzer în 2012. Împreună cu iubita lui actuală, Soraya Love, are alți doi copii: fiul Leo și fiica Elleven Love.

Al doilea fiu al lui Snoop și Shante, Cordell Broadus, s-a născut pe 21 februarie 1997. Cordell a jucat fotbal pe tot parcursul liceului și a continuat să joace pentru UCLA. Cu toate acestea, cariera sa a fost de scurtă durată și a părăsit echipa în august 2015 pentru a-și urmări diferite aspirații creative.

După ce a părăsit UCLA, Cordell a continuat să urmeze o carieră în industria divertismentului. A avut un rol mic în comedia din 2012 Mac and Devin Go to High School. Cu compania sa de film, Film School Productions, Cordell se concentrează acum în principal pe regie. El a lucrat la un documentar numit Fiul regilor, care va urmări descendența familiei sale și „călătoria unui om de culoare în America”.

Cordell a încercat să-și facă loc și în industria muzicală. De fapt, primul său single, „Bron and Bronny”, e despre tatăl său. De asemenea, are propria casă de discuri, Real Queen Sound.

Pe lângă cariera sa muzicală și cinematografică, Cordell este un antreprenor, care și-a făcut un nume în spațiul NFT și a lucrat cu companii precum The Bored Ape Yacht Club și Clay Mates. Și-a lansat chiar și propriul restaurant de taco numit Bored Taco.

Copiii lui Snoop își împart viața între cariera artistică și antreprenoriat

În ceea ce privește viața personală, Cordell este tată a doi copii, pe care-i crește alături de iubita sa, Phia Barragan. Fiica lui mai mare, Cordoba, s-a născut pe 24 martie 2019, iar cea de-a doua fiică, Chateau, s-a născut pe 10 martie 2021.

În vârstă de 26 de ani, Julian a urmat o carieră în tehnologie. El este directorul executiv de promoții pentru Voxel X Network, care este o companie implicată în NFT și spațiul de jocuri.

Singura fiică a lui Snoop, Cori Broadus, s-a născut pe 22 iunie 1999. La fel ca frații ei, Cori și-a încercat talentele în industria muzicală, cântând sub numele de Choc.

Ea este, de asemenea, antreprenor care vinde produse de înfrumusețare precum luciu de buze și uleiuri de corp strălucitoare prin compania sa Choc Factory, pe care o deține împreună cu iubitul ei, Wayne Duece.

„Când eram mică, tatăl meu îmi spunea „Choc” pentru că eram dulce și de culoarea ciocolatei”, a spus ea pentru Essence în 2022.
În ianuarie 2024, Cori a dezvăluit că a avut un accident vascular cerebral într-o postare de pe Instagram Stories.

„Am avut un accident vascular cerebral sever în această dimineață. Am început să plâng când mi-au spus. Am doar 24 de ani, ce am făcut în trecutul meu pentru a merita toate acestea”, a scris ea, împărtășind fotografii din spital.

Mai târziu în aceeași lună, Snoop a spus că Cori „se descurcă puțin mai bine” după ce a petrecut aproximativ o săptămână în spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu” (VIDEO)
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă