TOP 3 tipuri de mașini de brodat la prețuri diferite

TOP 3 tipuri de mașini de brodat la prețuri diferite

Toată lumea are așteptări când vine vorba de achiziția unui produs nou, la fel se întâmplă și în cazul unei mașini de brodat.

Cu atât mai mult interesul este mai mare dacă îți dorești o mașină de brodat la un preț bun, cu care intenționezi să creezi un business și să obții profit. Într-adevăr, de multe ori prețul este cel care dictează cumpărarea unei mașini de brodat.

Înainte de a face această alegere, un cumpărător ar trebui să știe exact ce caracteristici prezintă mașina de brodat dorită și care este scopul pentru care își dorește acest produs. Iată trei aspecte de care e bine să ții cont înainte de a decide care este cel mai bun preț pentru mașina de brodat dorită:

  • Mașină de brodat sau mașină de cusut combinată cu funcție de brodat

O mașină de cusut combinată cu funcție de brodat oferă atât capacitatea de a coase, cât și de a broda. În plus, o mașină combinată economisește spațiu în camera de lucru. În plus, caracteristicile de cusut precum tăierea automată a firului, tensiunea automată și numărul enorm de cusături cu siguranță ți se vor părea extrem de utile. Cu toate acestea, dacă ai deja o mașină de cusut la care nu vrei să renunți, o mașină de brodat clasică ar putea fi cea mai bună alegere.

  • Utilizare personală sau afacere la domiciliu

Înainte de a alege o mașină de brodat și prețul care ți se potrivește nevoilor tale, cel mai bine este să iei în considerare obiectivele tale. Vrei să faci doar operațiuni de bază, cum ar fi broderie pentru mici proiecte de croitorie sau plănuiești să începi o afacere în acest domeniu?

Este posibil ca o mașină de brodat la un preț mic să aibă doar operațiuni de bază și nu aibă nevoie de atâtea caracteristici ca o mașină destinată unui scop de business de mare amploare.

  • Ce tip de broderie dorești

Fiecare mașină de brodat are o zonă maximă de brodat în funcție de dimensiunea gherghefului corespunzător. Aceasta este dimensiunea celui mai mare design pe care îl poți coase. Un lucru important de știut este că prețul mașinilor de brodat crește exponențial cu mărimea gherghefului, adică cu suprafața pe care poți crea o broderie.

Top 3 mașini de brodat la 3 prețuri diferite

 

Orice pasionat de croitorie a luat în considerare la un moment dat achiziționarea unei mașini de brodat. Este minunat să creezi lucruri frumoase, iar broderia este una dintre cele mai vechi metode folosite pentru a înfrumuseța articolele de îmbrăcăminte. Așadar, dacă te afli în această etapă și cauți o mașină de brodat la preț bun, iată 3 tipuri de mașini de brodat pentru 3 bugete diferite:

  1. Mașina de brodat Brother Innov-is

Mașina de brodat Brother Innov-is M340ED este prima mașină de brodat din gamă. Cu ecranul tactil color, extrem de intuitiv, este foarte ușor de utilizat. Această mașină are o suprafață de broderie de 10 x 10 cm și oferă posibilitatea de a combina modele, ceea ce este un atu important pentru orice creator.

Mașina de brodat dispune de 135 de modele de broderie prestabilie, dintre care 65 modele de broderie cu licenta Disney. De asemenea, are un port USB care îți permite să inserezi și alte modele de broderie externe. Este potrivită începătorilor în broderie sau micilor ateliere de croitorie care caută o mașină de brodat la preț mic.

  1. Mașina de brodat Innov-is NV880E

Mașina de brodat Innov-is NV880E va transforma și personaliza îmbrăcămintea și decorațiunile pentru casă cu broderii colorate unice. Innov-is NV880E este dotată funcții ușor de utilizat, multe dintre acestea putând fi accesate prin intermediul panoului de control central și al ecranului tactil color.

Mașina de brodat Brother Innov-is 880E deține funcții avansate de broderie, ușor de folosit, ceea ce va duce la nivelul următor proiectele de broderie. Explorează-ți latura artistică și transformă-ți țesăturile cu 138 de modele încorporate inspirate de lumea animalelor și a florilor. Oferă o zonă mare de broderie (26 X 13 cm), un spațiu larg în interiorul brațului pentru proiecte mari și un ecran tactil color pentru o ușurință maximă de utilizare.

De la dispozitivul automat de înfilare a acului și dispozitivul de tăiere a cusăturii programabile, până la editarea rapidă a fonturilor și ajustarea dimensiunii spațiului și fontului, vei descoperi că Innov-is NV870SE este o mașină de brodat la un preț foarte bun pentru cât de multe funcții oferă.

  1. Mașină de cusut, quilting și brodat Bernina 790 Plus

Este o mașină de brodat absolut incredibilă care poate face aproape orice ai nevoie, dar este și puțin intimidantă la început, tocmai datorită caracteristicilor sale uimitoare. Mașina de cusut și brodat Bernina 790 Plus vine cu peste 1700 de funcții de coasere, 500 cusături decorative, 270 de broderii, 38 cusături utilitare, 59 cusături tip quilting, 40 cusături în cruce, 18 cusături tip butonieră, inclusiv butonieră circulară, și multe altele.

Mașina de brodat Bernina 790 Plus vine cu o arie de 40 x 21cm, 3 gherghefe incluse, suveică verticală și spon metalic. În plus, permite setarea lățimii și lungimii cusăturilor și vine cu un senzor pentru ața bobinei și ața de la suveică pentru a te anunța din timp că e nevoie de încărcare cu ață.

Această mașină de brodat la preț mai ridicat este o investiție cheie pentru toate proiectele tale creative viitoare. Este un model de ultimă generație, dotat cu extrem de multe caracteristici inovative. Fie că ești pasionat de quilting, vrei o afacere în confecții sau ești pasionat de broderie, aceasta este mașina de brodat pentru tine.

Alegerea celei mai bune mașini de brodat la preț bun depinde de ceea ce îți dorești să realizezi, așa că asigură-te că ții cont de tot ceea ce îți dorești în prezent și de ce ai nevoie pentru proiectele viitoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`