Tim Burton a primit o stea pe Walk of Fame La ceremonie au participat: Winona Ryder, Michael Keaton, Monica Bellucci și Danny de Vito

Tim Burton a primit o stea pe Walk of Fame La ceremonie au participat: Winona Ryder, Michael Keaton, Monica Bellucci și Danny de Vito
Sursa foto: Hepta / Photo by (Credit Image: © Roger Harvey/ZUMA Press Wire)

Burton, care este cunoscut pentru filme emblematice, inclusiv „Edward Scissorhands”, „The Nightmare Before Christmas”, „Beetlejuice” și serialul de televiziune din 2022, „Wednesday”, a numit recunoașterea o „onoare” și a spus că locația stelei sale, care se află în fața unui magazin emblematic de la Hollywood, are un sens pentru el.

Winona Ryder și Michael Keaton au vorbit în cinstea lui

„În copilărie, coboram aici din Burbank cu autobuzul. Eram suficient de tânăr încât să cred că aceste monumente erau de fapt pietre funerare când am venit prima dată aici”, a început el.

„Mi-am dat seama apoi că John Wayne nu a fost îngropat totuși aici. Dar obișnuiam să vin aici și să vizitez librăria Larry Edmunds și când am aflat că steaua mea este aici, aproape că am început să plâng pentru că vin aici de când eram copil și magazinul nu s-a schimbat deloc”, a continuat el.

Unii dintre prietenii și colegii lui Burton care au participat la ceremonie au fost actorii Danny DeVito și Deep Roy, actrița Monica Bellucci și designerul de costume Colleen Atwood.

Winona Ryder și Michael Keaton, care au jucat în filmul lui Burton „Beetlejuice” din 1988 și în continuarea, „Beetlejuice Beetlejuice”, au vorbit în cinstea lui.

„A-i oferi această stea este ca și cum i-ai da o medalie pe Muntele Everest pentru că este cel mai înalt munte”, a spus Ryder, care a jucat și în filmul lui Burton din 1990, „Edward Scissorhands” și în filmul de animație din 2012 „Frankenweenie”.

„Tim înțelege atât de bine oamenii. El știe durerea din inimile celor neînțeleși, ciudați și neobișnuiți. Fie că sunt proscriși, ciudați, înspăimântători sau amuzanți, el le oferă profunzime, umor și întotdeauna le redă demnitatea.”
„A lucra cu Tim este ca și cum ai fi invitat să rătăcesc prin inima și imaginația lui”, a adăugat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`