Theo Rose, uimită de ce a auzit într-un mall din București. Ce a povestit o femeie necunoscută despre ea: „Am zis că ‘dau un pumn la o doamnă’”

Theo Rose, uimită de ce a auzit într-un mall din București. Ce a povestit o femeie necunoscută despre ea: „Am zis că 'dau un pumn la o doamnă'”
Sursa Foto: Facebook/ Theo Rose

Theo Rose, antrenoarea de la „Vocea Românei”, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe la momentul actual. O vizită la mall, la shopping, este o adevărată luptă, declară artista care s-a lasăt afectată de comentariile pe care le auzea în jurul său.

De ce nu mai ascultă Theo Rose vorbele urâte

Cântăreața preferă să se bucure de lucrurile mici și să ducă o viața simplă și recunoaște că încă merge prin mall-uri, unde se întâmplă să vadă reclame în care actorul principal este chiar ea. Theo Rose spune că este recunoscută pe stradă chiar dacă iese nearanjată din casă, dar nu mai ascultă ce spun oamenii din jur despre ea de teama că va fi afctată de comentariile răutăcioase.

„Mai merg nearanjată prin mall și dau ochii cu varianta mea frumoasă. Partea buna e că tot nu trec neobservată, ceea ce înseamnă că nu sunt dezastru în varianta raw, partea rea e că nu mă pot minuna prea mult în fața unei poze cu mine că m-ar bănui lumea de tulburare narcisică de personalitate.

Și nici nu mă mai opresc să ascult ce zic alți oameni uitându-se la pozele mele de prin magazine că am mai trecut odată prin asta și am zis că „dau un pumn la o doamnă””, a povestit Theo Rose pe pagina sa de Instagram, potrivit Unica.

Bârfele despre Theo Rose nu se opresc nici în mall

Cântăreața a auzit cum o doamnă vorbea urât despre ea, deși nu o cunoștea personal, iar totul a început când femeia respectivă a văzut-o pe un afiș, iar bărbatul de lângă ea a întrebat cine este în imagine. În acel moment, doamna a început să îi adreseze comentarii răutăcioase, neștiind că în spatele ei era chiar Theo Rose.

„Știi că sunt în Băneasa panourile alea pe care rulează campania. Treci pe lângă mai multe panouri din alea unde apar eu cu videoclipul ăla cu prosopul în cap. Și în fața mea un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni trecuți de 45 de ani. Ea cu geantă scumpă și ei îmbrăcați așa. Unul din ei s-a uitat așa mai insistent la panoul ăla. Am zis să fiu atentă că sigur zice ceva.

Mergeam în spatele lor, la distanță de vreun metru, dar eu oricum eram atentă acolo că era sigură discuția despre mine. Omul a întrebat politicos. „Cine e fata asta?” Și a început ea: ”Asta? Stai că îți spun eu cine e asta”. Mi-a luat toată viața la rând.

Zicea de Anghel – ăsta cu care e ea acum e regizor, joacă în Clanul, e pe la Vocea României. E cu regizorul acum. Regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el. Dar știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr, așa zicea. Și știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Mărin”, a mai povestit cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)