Theo Rose a postat ecografia bebelușului său / „Ești frumos, băiatul meu”

Theo Rose a postat ecografia bebelușului său / „Ești frumos, băiatul meu”
Sursa foto: Instagram

Theo Rose a postat o imagine cu ecografia bebelușului ei, care urmează să vină pe lume peste câteva luni. Cântăreața este entuziasmată, mai ales că în urma controlului medical a aflat vești bune.

Inițial, artista și Anghel Damian, bărbatul cu care formează un cuplu din vara anului trecut, au fost discreți în legătură cu subiectul sarcinii, însă recent Theo Rose a împărtășit prima imagine cu bebelușul care se va naște peste câteva luni.

Theo Rose fost la prima ecografie a băiețelului ei

Vedeta a declarat că este nerăbdătoare să-și strângă copilul în brațe. Totul a fost bine în urma ecografiei, iar fericirea de pe chipul cântăreței este vizibilă.

“Gata, am fost și l-am văzut. Toate bune. Se dezvoltă. Ești frumos, băiatul meu. Are ochii verzi”, a spus artista într-un videoclip postat pe Instastory.

Cum își va numi artista copilul

Recent, Theo Rose a lămurit lucrurile în privința numelui fiului ei. Oamenii au crezut că micuțul se va numi Sashi, însă acesta va fi doar numele de alint, nu cel care va apărea pe certificatul de naștere. Prenumele va fi, de fapt, Sasha.

Nu îl cheamă Sashi, că m-au întrebat niște fete. Îl cheamă Sasha, dar îmi alint și eu copilul, cum fac toate mamele”, a explicat vedeta pe rețelele sociale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`