Teo Trandafir, dezvăluiri din perioada în care lucra la radio: „Eu am uitat într-o zi, complet, cum mă cheamă”

Teo Trandafir, dezvăluiri din perioada în care lucra la radio: „Eu am uitat într-o zi, complet, cum mă cheamă”
Sursa Foto: Facebook/ Teo Trandafir

Teo Trandafir și Alexandra Ungureanu au fost ieri invitatele lui Mihai Hînda de Ziua Mondială a Radioului.

Cele două vedete au intrat în studioul Radio Impuls în timpul emisiunii „Bară la bară” și au făcut dezvăluiri neștiute din trecutul lor, pe vremea câd erau oameni de radio.

Teo Trandafir, despre perioada în care lucra la radio

Teo Trandafir a intrat în casele oamenilor în primul rând ca om de radio, în anul 1990, când suport de stocare era banda de magnetofon. Cunoscuta prezentatoare TV și-a amintit cu drag cele mai frumoase momente pe care le-a trăit ca om de radio, mai ales că un astfel de moment a dat naștere „brandului” Teo Trandafir.

„Momentul cel mai drag din radio, pe care îl recuperez în fiecare zi, este faptul că eu am uitat într-o zi, complet, cum mă cheamă. La finalul știrilor trebuia să mă prezint Teodora Trandafir. Și eram cu o colegă, zic numele întreg al colegei și pe foaie scria T.T. În acel moment m-am întrebat «cum Dumnezeu mă cheamă?». Noroc că ea s-a prins, a împins în buton cu degetul și a zis «Teo Trandafir, vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc un weekend plăcut în continuare>. De atunci am rămas Teo Trandafir.(…) Mie toată lumea îmi spunea Teo, mă știa de Teo, eu nu răspundeam la Teodora”, a rememorat Teo Trandafir, potrivit Libertatea.

Și Alexandra Ungureanu are amintiri legate despre perioada în care era om de radio

Și artista Alexandra Ungureanu are amintiri legate de debutul său ca artist pe calea undelor.

„Cât am plâns eu la prima mea piesă! Prima, cu vocea mea, pentru că ele nu îmi aparțineau, (n.r. – cânta cu trupa Sistem în 2001), «Emoții». Uite, «Emoții», o piesă bună cu care să începi o carieră”, a spus artista la „Bară la bară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare