Temeri regale: Kate Middleton speră ca prințesa Charlotte și prințul Louis să nu devină „rezerve” ca prințul Harry

Temeri regale: Kate Middleton speră ca prințesa Charlotte și prințul Louis să nu devină „rezerve” ca prințul Harry

Kate Middleton s-ar putea să-i încurajeze pe Prințesa Charlotte și Prințul Louis „să exploreze viața în afara îndatoririlor regale”, în speranța că aceștia vor evita să devină „rezerve regale”, potrivit unui expert.

Rezervele regale trăiesc de obicei în umbra membrilor mai importanți ai Casei Regale

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, și-a împărtășit părerile despre obiceiurile familiei regale în educația parentală. Și a comparat șansele copiilor acestora cu cele a ducelui și ducesei de Edinburgh.

Prințul Edward, în vârstă de 60 de ani, și Sophie, în vârstă de 59 de ani, au dovedit din nou că sunt supuși ai regelui, după ce au organizat o ceremonie istorică în numele monarhului. Perechea a marcat 120 de ani de relații pozitive între Marea Britanie și Franța cu o paradă plină de evenimente în aprilie.

Jennie crede că cei doi din perechea regală sunt „modele excelente” pentru Charlotte și Louis, deoarece pot vedea cum să aibă succes în timp ce sunt „rezerve” pentru tron.

Vorbind despre motivul pentru care Prințul Edward și Charlotte au fost mai puțin mediatizați decât alți membri ai familiei ragale, Jennie a spus: „Au fost întotdeauna devotați în liniște diverselor lor cauze, dar munca lor a fost umbrită de acțiunile altora”.

„Pe măsură ce Regele îi cheamă să-și asume un rol mai vizibil, Edward și Sophie arată că sunt foarte la îndemâna acestuia. De asemenea, servesc ca modele excelente pentru nepoții lor – arătând că poți fi o „rezervă” și să ai totuși un real succes lucrând ca membru valoros al Familiei Regale.”

E destul de clar că prințul și prințesa de Wales vor opta pentru o educație foarte bună pentru mezinii lor

„Rezervă pentru moștenitor” este o expresie regală binecunoscută și, deși au existat multe astfel de rezerve faimoase de-a lungul istoriei, inclusiv tatăl regretatei Regine, regele George al VI-lea, cuvântul este acum sinonim cu memoriile controversate ale Prințului Harry.

Dar, Prințul și Prințesa de Wales au optat pentru o educație blândă pentru copiii lor, în funcție de ceea ce Kate a învățat din studiile ei și este destul de clar că cuplul se va strădui să normalizeze viața copiilor mai mici cu speranța că nu simt niciodată că funcția de rezervă este singura lor opțiune. „William și Kate trebuie să fie foarte conștienți de problemele pe care le întâmpină o rezervă regală”, explică Jennie.

„Au arătat deja că au o atitudine diferită și modernă în ceea ce privește creșterea copiilor și vor face totul pentru a-i face pe Charlotte și Louis să se simtă la fel de speciali, iubiți și apreciați ca George.

Probabil că îl vor încuraja pe Louis să exploreze viața în afara familiei regale… ar putea fi armata, dar ar putea de asemenea să se ocupe de acte de caritate sau orice altceva i se pare lui interesant după ce-și termină studiile. Sigur îl vor încuraja să meargă la Universitate, acolo unde le-a plăcut amândurora și unde, desigur, au găsit dragostea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:15 - Suspendat la națională după o bătaie generală, Bentancur riscă o suspendare și mai drastică în Anglia. Derapaj rasist la adresa coechipierului Son
10:13 - Întregul Pământ a vibrat timp de nouă zile. Motivul: un mega-tsunami declanșat de climă
09:55 - Cum se menține Nadia Comăneci într-o formă de invidiat. Alimentele pe care nu le consumă niciodată: „În schimb beau o bere, două la cină”
09:38 - România și Bulgaria vor să activeze noul Comandament NATO de Forțe Speciale pentru Marea Neagră, creat pe fondul agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei
09:31 - ANM anunță „o perioadă cu mai multe precipitații”. Florinela Georgescu: Ploile vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Este foarte posibil să existe inundații rapide / Vremea se va răci (VIDEO)
09:14 - Percheziții în Portul Agigea. Activitatea în vamă a fost dată peste cap ore întregi
08:55 - Dezbaterea prezidențială în SUA: Cerceii purtați de Kamala Harris au dat naștere unei noi teorii a conspirației
08:47 - Mircea Fechet: Când Transfăgărașanul va fi închis, există riscul ca urșii să aleagă calea ușoară de a se hrăni și, în lipsa feliei de pizza aruncată pe geam, să ajungă în gospodării / Vor fi 10 panouri de avertizare (VIDEO)
08:29 - Biciclist lovit de o mașină după ce a trecut pe roșu. Era băut, avea un copil pe bicicletă și tot el a sărit la bătaie după accident
08:17 - Cum va fi vremea vineri, 13 septembrie. Vor fi averse consistente în unele zone