Telespectatorii, induși în eroare? Un concurent de la Insula Iubirii a făcut câteva dezvăluiri din culisele emisiunii. Ce l-a deranjat: „N-am văzut logica” (VIDEO)

Telespectatorii, induși în eroare? Un concurent de la Insula Iubirii a făcut câteva dezvăluiri din culisele emisiunii. Ce l-a deranjat: N-am văzut logica (VIDEO)
Sursa foto: Captura video Youtube / @Insula Iubirii

Unul dintre concurenții emisiunii Insula Iubirii a făcut câteva dezvăluiri, acum, despre ce s-a întâmplat acolo.

Ce dezvăluiri a făcut Dani Boy despre emisiunea Insula Iubirii

Dani Boy, căci despre el este vorba, criticat de fanii emisiunii pentru că nu și-a asumat anumite gesturi, a dat câteva detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, după ce a fost surprins în ipostaze intime cu Mădălina, într-unul dintre cele mai recente episoade. El a explicat modul în care cei de acasă sunt induși în eroare, informează Click.

Dani a explicat pe TikTok întâmplarea cu Mădălina, apoi a spus că emisiunea prezintă testimoniale din primele zile de filmări.

Tânărul a precizat că în prezent emisiunea a ajuns la jumătatea sezonului, iar telespectatorilor li se arată testimoniale filmate în primele zile, de aici și confuzia acestora.

„Băi, ăștia care ziceți că nu mi-am asumat anumite lucruri… N-aveam ce să-mi asum, pentru că noi suntem la jumătatea emisiunii și se arată testimoniale din primele zile. N-am văzut logica.” – a declarat concurentul.

@barfeonline24 DanyBoy discuta episodul de astazi unde i-a dat tap tap Mădălinei 🤣🤣🤣🤣 #danyboy #madalina #insulaiubirii #taptap #degetica #romania #sezon8 ♬ sunet original – 💣BârfeOnline💣

Și Cristina Rotaru a făcut câteva dezvăluiri despre Insula Iubirii

Și concurenta Cristina Rotaru a dat câteva detalii despre emisiune, de curând, unde a explicat că au existat mai multe motive pentru care a avut un comportament criticat de către cei de acasă față de soțul ei.

Concurenta a spus că ceea ce văd telespectatorii în cadrul emisiunii nu reflectă mereu adevărul:

Eu i-am trimis inimioară lui Andrei după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final, iar emisiunea a durat patru luni de la filmare până să ajungă pe post,” a explicat Cristina pe Instagram.

„Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează.

Dacă veți fi atenți veți vedea câte imagini și ce secvențe mi s-au prezentat mie, personal (pe tabletă doar bonfierele și odată la petrecerea full moon party). Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional,” a mai precizat Cristina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:27 - Bărbat reținut după ce și-a bătut mama cu sălbăticie în plină stradă. Femeia a fost transportată la spital
18:11 - Mircea Fechet: Precipitațiile vor urca cel mai probabil în județele Iași, Botoșani, e posibil să avem zone afectate și la Suceava și Neamț. Suntem în alertă
17:49 - Premierul a fost la Pechea, una dintre localitățile lovite de inundații. Marcel Ciolacu i-a îmbrățișat pe localnici și a anunțat noi ajutoare: „E greu să vezi disperarea celor care, peste noapte, au rămas fără agoniseala de o viață!” (FOTO, VIDEO)
17:26 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Vasile Bănescu, despre „religiozitatea epidermică”: Un tablou actual în care se mișcă foarte multe persoane (VIDEO)
17:09 - Cetățeni americani și europeni arestați în Venezuela după un presupus complot pentru uciderea președintelui Nicolas Maduro
16:50 - Marcel Ciolacu: Voi continua să merg în localitățile afectate de inundații și să văd cum îi putem ajuta mai mult pe oamenii de acolo
16:33 - Cai din toată lumea, la Cupa Shagya Arab, în Buftea. Hubert Thuma: Încercăm prin astfel de evenimente să aducem comunitatea ilfoveană laolaltă (VIDEO)
15:59 - Mai mulți bani la pensie pentru români prin creșterea contribuției la Pilonul II. Inițiativa USR a fost adoptată tacit de Senat
15:30 - Cei cinci judecători desemnați pentru Biroul Electoral Central la alegerile prezidențiale 2024
15:16 - MAE: Atenționare de călătorie pentru Slovacia și Austria. Cod roșu de inundații și alunecări de teren