Țeapa pe care Selly și-a luat-o de la un patron de restaurant: „Îți urez numai bine și să-mi dai banii!” (VIDEO)

Țeapa pe care Selly și-a luat-o de la un patron de restaurant: „Îți urez numai bine și să-mi dai banii!” (VIDEO)

Selly, accident cu mașina într-o intersecție : „Primul incident unde nu a fost vina mea”

Selly le-a povestit fanilor, într-un podcast recent, despre o întâmplare care l-a pus pe gânduri și care, în final, l-a dezamăgit pe celebrul vlogger.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly), liderul trupei 5GANG, a povestit prin ce a trecut din cauza unui fost manager de restaurant, actual patron al cărui local a dispărut brusc, după ce l-a promovat în social media.

Vezi video:

La mai bine de patru ani de muncă în echipă, membrii trupei 5GANG (Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain) au decis să se destrame, în timp ce pe 19 septembrie, anul acesta, a avut loc ultimul lor concert. „Tabăra de vară”, cel de-al doilea lungmetraj marca 5GANG care va fi lansat din 27 decembrie în cinematografe, este un film românesc independent și ultimul proiect al trupei.

Producția spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de „deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie (telefoane, tablete și social media).

Primul film „5GANG, un altfel de Crăciun!”, regizat de Matei Dima, a avut premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie 2019, generând cele mai mari încasări din istoria filmelor românești, după 1989. Comedia a fost vizionată de 146.785 de spectatori în primul weekend de la lansare, obținând în acea perioadă încasări de peste două milioane de lei.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:09 - Cererea de aderare a Turciei la blocul BRICS stârnește îngrijorări cu privire la angajamentul președintelui Erdogan față de NATO
14:06 - Ce trebuie să aibă în vedere orice șofer pentru a nu încălca legislația. Cum trebuie să gestionăm situațiile neprevăzute din trafic
13:58 - PSD și PNL țin cu dinții de privilegii: au respins iar propunerea USR de abrogare a pensiilor speciale pentru baronii locali
13:56 - Sondaj Avangarde: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă intră în turul 2 la alegerile prezidențiale. PSD și PNL, pe primele locuri la parlamentare
13:42 - Nicolae Ciucă: Dorința PSD este să intre și liderul AUR în turul 2. Este și dorința Rusiei, motiv pentru care consider că cetățenii României trebuie să fie cât se poate de atenți (VIDEO)
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”