Țeapa luată de un manelist care a cumpărat o mașină adusă din Franța: „Omul s-a văzut cu banii luați și și-a bătut joc”

Țeapa luată de un manelist care a cumpărat o mașină adusă din Franța: „Omul s-a văzut cu banii luați și și-a bătut joc”
Foto: Ionut Frumuselu / Facebook

Un cântăreț de manele și-a luat o țeapă uriașă de la un vânzător de mașini. El a dat 13.000 de euro pe un autoturism, dar apoi a constatat că nu funcționează cum trebuie. Vânzătorul i-a promis că-i va repara mașina fără să-i ceară vreun ban în plus, dar apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Cântărețul vrea acum să-și caute dreptatea în instanță.

Manelistul Ionuț Frumușelu, țeapă la cumpărarea unei mașini

Cântărețul de manele Ionuț Frumușelu a cumpărat o mașină de 13.000 de euro de la un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unui coleg de breaslă.

„Am vrut să cumpăr o mașină și dându-mă din vorbă în vorbă cu un coleg, el mi-a zis că are pe cineva care aduce mașini din Franța, de 20 de ani, le aduce prin licitație. Mi-a garantat că în cazul în care mașina mai are defecțiuni, omul acesta are oameni și în banii care îi dau mașina va fi pusă la punct, tot ce trebuie. El va merge la R.A.R. prin firmă, va face, tot.

Am bătut palma, i-am dat banii, prin prezența avocatului am semnat niște foi pe spatele certificatului de garanție, avocatul i-a specificat că trebuie să-mi dea garanție 6 luni la mașină prin firmă, el voia să mă țepuiască. Avocatul l-a pus să scrie pe spate toate angajamentele pe care și le ia, să-mi repare mașina până pe 14 martie, să fie totul așa cum trebuie”, a povestit Ionuț Frumușelu, pentru Spynews.

Numai că vânzătorul nu s-a ținut de cuvânt și nu a reparat mașina: „I-am dat banii, nu mi-a reparat mașina și nu îmi mai răspunde la telefon. El mi-a zis că a schimbat tot ce trebuia la ea, dar m-a mințit. Eu am dus-o la specialist și am aflat că m-a mințit și nu a făcut-o. Vreau să mă duc să scot o evaluare și vreau după să-i fac o plângere, nu se poate așa ceva. Acum nu mai pot să dau de el să pot să-mi înscriu mașina, mi-a închis telefonul în nas”.

Ionuț Frumușelu e cu atât mai supărat cu cât a dat toată suma, când putea să achite întâi jumătate din bani.

„Mașina trebuie dusă la RAR și să-mi dea el fiscalul, dar omul face figuri. El prima oară când l-am sunat a început să țipe, după a doua zi m-a sunat și și-a cerut scuze. Prima oară a fost vorba să-i dau jumătate din bani și diferența să-i plătesc pe lună, dar am zis că lasă, că mă duc să scot banii și i-am plătit omului toată suma. Omul s-a văzut cu banii luați și și-a bătut joc. Putea să-mi zică de la început că mașina are probleme ce trebuiesc reparate și să-i dau 11.000 de euro din 13.000 cât mi-a cerut și să-mi repar eu singur de 2000 de euro ce mai era, dar el a zis că să-i dau 13.000 și să se ocupe el. Avocatul mi-a zis că el prin firmă trebuie să-mi dea fiscalul, dar el m-a păcălit”, a mai spus cântărețul de manele Ionuț Frumușelu, pentru SpyNews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`