Tavi Clonda și Gabriela Cristea taxați de fani, după ce s-au filmat în timp ce luau masa la restaurant: „Iar mâncați pe gratis!!”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea taxați de fani, după ce s-au filmat în timp ce luau masa la restaurant: „Iar mâncați pe gratis!!”
Sursa foto: Instagram / @taviclonda

După prima zi de școală, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au mers cu fetițele lor la restaurant și au savurat o masă delicioasă. Toată familia a fost încântată de mâncarea aleasă, iar Tavi a împărtășit experiența cu fanii online, arătând locația și preparatele savurate.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda în atenția fanilor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte o experiență gastronomică deosebită, fiind serviti cu atenție deosebită la restaurant. Mai mult decât atât, artistul a fost plăcut surprins de generozitatea conducerii localului, care i-a oferit o șapcă ca dar special.

„Tavi Clonda: Mi-am luat găluștile și mergem la restaurant, într-un loc deosebit.

Gabriela Cristea: Dar atât de mult ai comandat, iubire?

Tavi Clonda: Nu am comandat atât, domnii au fost drăguți.(…) Uitați-vă cum mănâncă Victoria păstrămioară. Îți place, tati? E bună? Aha, aha, n-are timp! Iar eu o să gust și eu un mititel!

Gabriela Cristea: Cei mai buni mici pe care i-am mâncat vreodată!

Tavi Clonda: Mamă! Delicioși, pe bune! Mă scuzați că vorbesc cu gura plină, dar știți că noi vă recomandăm doar lucruri testate de noi și în care chiar credem.

Ăsta este scopul aici, că mai spuneam eu de urmăritori, să ne ajutăm unii pe ceilalți, să ne sfătuim de bine cu produse de calitate și cu produse bune!”, a fost dialogul celor doi soți, scrie Wowbiz.ro.

Val de reacții negative în mediul online

Urmăritorii lui Tavi Clonda din mediul online au reacționat negativ la videoclipul în care artistul și soția sa au fost filmați luând masa. Aceștia i-au criticat pentru gestul lor și chiar i-au acuzat că au mâncat gratuit în restaurant în schimbul reclamei făcute.

„Și uite asa mâncați și voi degeaba, în ce hal ați ajuns.. Bine că găsiți și fani..”/ „Du-te băi, că deja deveniți penibili și tu și nevastă-ta cu atâta laudă cu fetele voastre. Să vă lăudați cu rezultatele la învățătură”/ „Poate pe unde vă mai invitați primești și un tricou sau o cămașă. Vine toamna”/ „Faceți reclamă să mâncați gratis??”/ „Iar mâncați pe gratis!! Beh….”/ „Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai vazut pomanagii, dar voi bateți recordul”, au fost câteva din comentariile acide pe care Tavi Clonda le-a primit la videoclipul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`