Tatăl lui Britney Spears, în stare gravă din cauza unei infecții severe: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!”

Tatăl lui Britney Spears, în stare gravă din cauza unei infecții severe: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!”
Sursa foto: nytimes.com

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente dificile. O infecție gravă a condus la amputarea piciorului său, medicii fiind nevoiți să recurgă la această măsură extremă după eșecul mai multor tratamente și intervenții chirurgicale.

O Decizie Dură Luată de Medici

Potrivit TMZ, Jamie a avut o infecție puternică la un picior, fapt pentru care a fost nevoit să-și stea câteva săptămâni în spital.

În tot acest timp a fost supus unor intervenții chirurgicale, mai exact cinci la număr, dar eforturile medicilor de a opri infecția au fost în zadar, în cele din urmă fiindu-i amputat piciorul.

„Nu se simte bine”, a dezvăluit un apropiat, potrivit sursei citate.

Internauţii au speculat momentul şi au scris că ar fi cazul ca Britney şi tatăl ei să se împace. Oficial, artista nu a răspuns însă la această provocare. Mai mult, a postat un nou clip în care dansează în lenjerie intimă pe contul ei de Instagram.

În iunie 2021, Britney Spears a solicitat unui judecător să încheie tutela de 13 ani exercitată de tatăl său, pe care a descris-o drept abuzivă. Această situație complicată continuă să marcheze viața artistei, alături de diversele provocări și bătălii legale pe care le traversează.

Britney Spears și-a văzut mama de zua ei

Cu puțin timp în urmă, artista și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mama ei, Lynne, în vârstă de 68 de ani, care își exprimase dorința de a-și îmbunătăți relația cu fiica ei.

„Lynne o iubește foarte mult pe Britney. Nu există îndoială”, a dezvăluit o sursă pentru People, precizând, de asemenea, că aceasta a fost cea care a susținut-o pe artistă în ultimele luni, când a trecut prin divorțul de Sam Asghari.

„Lynne chiar face un efort să fie în viața lui Britney, iar acesteia îi place să petreacă timp cu mama ei. Au o relație complicată, dar se pare că au nevoie una de alta”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)