Surprinzător! Câte cărți a citit idolul generației Z? Selly: „N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”

Surprinzător! Câte cărți a citit idolul generației Z? Selly: N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”
Foto: Instagram/Selly.

Selly, unul dintre cei mai populari influenceri din România, a dezvăluit detalii surprinzătoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acest tânăr, care are milioane de urmăritori pe YouTube și pe alte rețele sociale, a vorbit sincer despre decizia de a renunța la facultate.

Una dintre cele mai importante decizii luate de Selly

Selly, cel mai urmărit YouTuber din România, va fi prezent în emisiunea din 5 martie a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Tânărul a vorbit sincer despre una dintre cele mai importante decizii luate până acum în viața sa, și anume renunțarea la facultate pentru a se dedica afacerii sale.

Selly a devenit cel mai urmărit creator de conținut pe YouTube din România în 2019, la vârsta de doar 17 ani, și în prezent are peste 3 milioane de abonați. El a devenit partener afiliat al platformei online YouTube la vârsta de 13 ani și a primit două premii de argint și unul de aur pentru activitatea sa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @selly

Selly a înființat propria academie de vlogging

După 10 ani de carieră ca vlogger, Selly a înființat propria academie de vlogging și a fondat trupa 5Gang, care a avut un mare succes în rândul adolescenților. De asemenea, el este și producător de film.

Selly a devenit cunoscut publicului larg datorită participării sale în dezbaterile televizate. El a criticat dur sistemul de învățământ din România și a promis că va face tot posibilul să îl schimbe. Primul său pas a fost să trimită o scrisoare deschisă către ministrul Educației și către premierul României.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @selly

Tânărul a susținut că este o pierdere de timp să înveți pe de rost comentarii despre operele literare pentru a obține o notă mare, dar „nimeni nu te învață cum funcționează economia, băncile, inflația, creditele, legile, companiile, taxele, politica, care sunt drepturile tale, cum să îți gestionezi banii ca să nu ajungi îngropat în datorii, notează unica.

Câte cărți a citit Selly

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Selly a dezvăluit că a renunțat la facultate chiar înainte de a începe cursurile.

„Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”, a dezvăluit Selly.

Întrebat câte cărți a citit până în prezent, la vârsta de 22 de ani, Selly a dat un răspuns surprinzător: „Cred că vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte. N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”.

Primul lui videoclip, „Selly’s Vlog- 10 lucruri despre mine”, a fost postat pe YouTube în luna decembrie a anului 2012.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`