Starul din Rocky și Creed, Dolph Lundgren, se confruntă cu cancerul de opt ani, însă a ținut secret acest detaliu

Starul din Rocky și Creed, Dolph Lundgren, se confruntă cu cancerul de opt ani, însă a ținut secret acest detaliu
Sursa foto: Twitter - @brandonpromo

Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, a mărturisit că se luptă cu cancerul de opt ani, însă a ținut secret acest detaliu.

În vârstă de 65 de ani, actorul este cunoscut pentru rolurile sale din Rocky și Creed. El a vorbit în premieră despre diagnosticul său de cancer.

Dolph Lundgren se luptă cu cancerul din 2015

Recent, Dolph a mărturisit în cadrul unui interviu că a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer pulmonar în anul 2015.

Acesta a intrat în remisie înainte ca boala să revină în 2020, medicul spunându-i că mai are doar doi ani de trăit, întrucât suferă de cancer în fază terminală, potrivit Mirror.

Boala a revenit și s-a răspândit la plămâni, stomac, coloana vertebrală și rinichi. În urma diagnosticului primit, Dolph Lundgren a mai fost la un alt medic care i-a spus că datorită tratamentului, tumorile s-au micșorat.

De asemenea, actorul a recunoscut că a utilizat steroizi la începutul carierei sale de actor și se întreabă dacă acele medicamente au declanșat cancerul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita