Șoc la Survivor: Sebastian Dobrincu a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor

Șoc la Survivor: Sebastian Dobrincu a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor
Foto: Instagram/Sebastian Dobrincu.

Ultima ediție a emisiunii Survivor România a inclus și prima accidentare din cadrul jocului, Sebastian Dobrincu a căzut și a fost dus la spital pentru a primi îngrijirile necesare. Va fi nevoie de ceva timp pentru ca acesta să poată participa din nou la probe.

Sebastian Dobrincu s-a rănit la picior

În ediția trecută a Survivor România 2023, concurenți iau intrat în competiție pentru a câștiga provizii, însă confruntarea a fost întreruptă din cauza accidentării lui Sebastian Dobrincu.

La scurt timp după ce s-a dat startul la probă, Sebastian a căzut de la o înălțime și s-a rănit la picior, necesitând intervenția medicului și fiind transportat la spital.

Daniel Pavel a anunțat că, din cauza acestei accidentări, concurentul nu va mai putea continua jocul și are nevoie de o perioadă de pauză pentru a se recupera.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

„Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a spus Daniel Pavel.

Ce crede Ioana Ignat despre participarea lui Dobrincu la Survivor

Sebastian Dobrincu este unul dintre concurenții concursului „Survivor România 2023”, dar Ioana Ignat, iubita lui, nu a fost de acord cu decizia luată de acesta.

În ciuda faptului că nu sunt încă logodiți, cei doi au trăit o lungă poveste de iubire, plină de certuri și împăcări.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

În prezent, Sebastian Dobrincu este în Republica Dominicană, unde concurează pentru marele premiu în valoare de 100.000.

Ioana Ignat, deși îl susține de acasă, la început nu era prea fericită cu ideea că logodnicul ei va fi plecat pentru atât de mult timp.

”Nu îmi surâde ideea încă. Că o să fie plecat atâta timp, șase luni e destul de mult. Dar îl susțin în tot ceea ce face. Am încredere în abilitățile lui fizice, psihice. (…) Mi se pare supercurajos să zici da la o provocare de genul ăsta și îl susțin. O să mă acomodez, în șase luni”, a fost declarația Ioanei Ignat, potrivit bzi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:21 - Nicolae Ciucă spune că PNL rupe dialogul politic cu PSD, dar rămâne totuși la guvernare. Despre moțiunile USR și AUR: „Îi invit să mănânce cu sos iute”
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”
10:48 - Când primesc vârstnicii pensia în octombrie. Pensionarii care primesc 100 de lei în plus
10:35 - Eurodeputații au cântat în cor imnul anti-fascist „Bella ciao!” după discursul lui Viktor Orban (VIDEO)
10:26 - Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
10:11 - Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
09:53 - Extrem de emoționată, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru: „A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea”
09:52 - Tablou al pictorului român Adrian Ghenie vândut cu peste două milioane de euro. Pictura a fost scoasă la licitație în Londra