„Situația e puțin penibilă”. Adrian Minune, dat jos de pe scenă din cauza „lălăielilor” și a dedicațiilor

„Situația e puțin penibilă”. Adrian Minune, dat jos de pe scenă din cauza „lălăielilor” și a dedicațiilor
Sursa foto: Captură video - Kanal D / YouTube

Adrian Minune a fost dat jos de pe scena unui club din Vaslui pentru că nu s-a ținut de programul artistic, ci mai mult cânta „lălăieli”, și pentru că nu a respectat una dintre reguli – fără dedicații. Manelistul a fost alungat chiar de patronul clubului.

Adrian Minune, dat jos de pe scenă după ce a cântat „lălăieli”

Florin Pârgaru, patronul clubului, s-a urcat pe scenă, a încercat să-i oprească pe cei care veneau să dea bani pentru dedicații și i-a cerut lui Adrian Minune să se țină de programul artistic convenit. Cum manelistul nu știa cine e, i-a replicat: „nu te supăra, ai greșit scena, băiatul meu. Cine ești?”. După ce a aflat, le-a spus celor prezenți „patronul ne-a plătit foarte bine, nu mai luăm dedicații”.

„Da, eu l-am coborât de pe scenă. Situația e puțin penibilă, pentru că ne-am așteptat la așa ceva. Tot respectul pentru Adrian Minune, e un artist de la care ai pretenții, dat fiind că este scump să-l chemi la un eveniment. Noi am convenit de la început că nu are voie să primească bani și dedicații, nu voiam ca anumite personaje să monopolizeze evenimentul, pentru că noi voiam să fie un spectacol pentru toată lumea”, a explicat Florin Pârgaru, potrivit publicației locale Vremea Nouă.

Pe lângă dedicații, patronul s-a mai supărat că momentul a inclus „multă muzică orchestrală” și „lălăială”: „Eram șocat, nu știam ce să fac, mă uitam la oameni, o fi bine, o fi rău. Nu îmi mai dădeam seama dacă mai cântă omul (n.r. Adrian Minune). La un moment dat, m-am dus și i-am zis ”dacă nu te conformezi și nu cânți un program frumos, așa cum este și normal, să știi că voi fi nevoit să te cobor de pe scenă și să preia DJ-ul atribuțiile””.

Bani grei pentru ”prestația” lui Adrian Minune

Adrian Minune trebuia să cânte 50 de minute, dar n-a făcut-o decât 30-40 de minute. Vasluienii care au venit să-l asculte au dat 120 lei pe bilet de persoană. Patronul a spus că ține foarte mult la imaginea localului și nu a vrut ca evenimentul să cadă în derizoriu: „De la început i-am spus că nu are voie să primească bani și dedicații, însă într-un final s-a agreat să îi permit acest lucru, însă în afara programului stabilit”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”