Simona Gherghe, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Simona Gherghe, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV
Sursa: Facebook/Mireasă

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, publicând recent o imagine pe contul ei de Instagram în care apare cu o branulă în mână, întinsă pe patul de spital.

Prezentatoarea se confruntă cu probleme medicale

Simona Gherghe nu a oferit prea multe detalii despre starea sa de sănătate sau motivele care au dus la această situație, însă a menționat că totul s-a întâmplat într-o zi plină, când avea foarte multe planuri de dus la bun sfârșit, potrivit click.ro. 

„Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta”, a scris Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

De ce a plecat de la Acces Direct

Nu cu mult timp în urmă, Simona Gherghe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să părăsească emisiunea „Acces Direct”. Ea a explicat că programul solicitant al emisiunii nu îi mai permitea să petreacă timp cu familia, ceea ce a determinat-o să facă o schimbare majoră în viața sa profesională.

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă.

Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi. Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat „Mireasa a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe