Sia s-a căsătorit în Portofino / Cântăreața a spus „Da“ sub o ploaie de trandafiri

Sia s-a căsătorit în Portofino / Cântăreața a spus „Da“ sub o ploaie de trandafiri
Sursa foto: Twitter / @PageSix

Cântăreața Sia s-a căsătorit cu iubitul ei, Dan Bernard, în Portofino, Italia, sâmbătă (6 mai). Ceremonia a avut loc în Villa Olivietta, proprietate ce aparține casei de modă Dolce & Gabbana.

Sia, nuntă de vis în Portofino

Sia a trăit unele dintre cele mai frumoase momente din viața ei. Cântăreața și compozitoarea australiană, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, Dan Bernad. Cei doi au avut parte de o ceremonie intimă, la lumina lumânărilor, relatează elle.ro.

Vedeta a ajuns la altar și i-a spus emoționată „Da“ alesului ei, sub o impresionantă arcadă cu trandafiri. Peisajul idilic, desprins parcă dintr-un film romantic, face parte din grădinile cu măslini și trandafiri ce înconjoară impresionantul conac botezat Villa Olivetta din Portofino, care aparține designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana.

La ceremonie au participat doar 6 persoane

La ceremonie au participat șase persoane, incluzând mirele și mireasa, Sia purtând o rochie tip sirenă, de culoare roz pudrat, cu o trenă amplă și mânecă trei sferturi, în timp ce Dan Bernard a fost îmbrăcat într-un costum alb, potrivit sursei citate.

Nu se știe când a început povestea de iubire dintre Sia și Dan Bernard, artista postând o singură fotografie cu iubitul ei în octombrie 2022.

Pe numele său întreg Sia Kate Isobelle Furler, artista a mai fost căsătorită cu Erik Anders, din 2014 și până în decembrie 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`