Shakira continuă circul geloziei împotriva fostului soț. A instalat o păpușă-vrăjitoare spre vila fostei sale soacre

Shakira continuă circul geloziei împotriva fostului soț. A instalat o păpușă-vrăjitoare spre vila fostei sale soacre

Energica solistă Shakira (45 ani) se pare că nu și-a găsit încă liniștea, la șase luni după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Piqué (35 de ani) și își continuă circul răzbunării pe fostul soț; la scurt timp după ce cântăreața a doborât recorduri cu piesa „Out of Your League” – despre care gurile rele zic că face referire chiar la tatăl copiilor ei, un ziar spaniol a relatat că ea ar fi montat o păpușă vrăjitoare pe balconul casei sale din Barcelona, îndreptată spre vila fostei sale soacre.

Piesa „Out of Your League”, al cărei videoclipul a fost beneficiat de peste 63 milioane vizualizări în 24 ore – curpinde versuri aluzive la mama lui Pique: „M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc. ” 

Shakira, care se bucură de o avere de 300 milioane de dolari,  este supărată foc pe infidelitatea fotbalistului care care a înșelat-o cu studenta Clara Chia Marti (23 ani),

Circ: și-a instalat o păpusă-vrăjitoare în direcția vilei fostei sale soacre

Shakira ar fi recurs și la un gest mai puțin obișnuit pentru a-i reproșa soacrei sale, Montserrat Bernabeu, apropierea de noua iubită a fotbalistului: de trei luni a pus în balcon o vrăjitoare în mărime naturală, ce privește casa în care trăiește fosta soacră.

La începutul acestei săptămâni, a fost dezvăluit faptul că iubita lui Gerard, Clara Chia Mart, a fost fotografiată în casa familiei fotbalistului, cu mult înainte de despărțirea lor ceea ce a aprins și mai tare supărarea artistei.

Deloc întâmplător, vecinii au relatat că au auzit-o pe Shakira „punând melodia ce tocmai a lansat-o la volum maxim” în zona unde locuiește.

Reacțiile fanilor nu au fost toate favorabile: pe Twitter a fost acuzată de meschinărie și misoginism

„Noul cântec de la Shakira e plin de misoginie internalizată, pentru că ea a avut parte de o despărțire amară. Lasă-l să plece, femeie” , „Serios, Shakira? Ești foarte misogină!”, „Shakira își denigrează fostul și pe noua lui iubită, spunând: «ai schimbat un Rolex pentru un Casio». Noi suntem oameni, nu obiecte. Nu este nimic care să scuze comportamentul răutăcios față de o altă femeie. Trebuie să știi când o relație s-a încheiat”, au fost unele dintre comentariile venite chiar de la fanii săi.

 „Ceea ce se întâmplă cu Shakira arată doar că există încă un nivel de misoginism ridicat, al celor care preferă ca o femeie să-și desfășoare despărțirea în tăcere și fără a deranja pe nimeni”, „Creația artistică umană a fost întotdeauna hrănită de propriile experiențe (în special cele rele)!” – au fost de părere alții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)