Sfatul experților, important pentru dieta celebrităților. Ce reguli urmează Kate Middleton și Meghan Markle

Sfatul experților, important pentru dieta celebrităților. Ce reguli urmează Kate Middleton și Meghan Markle
Kate Middleton și Meghan Markle. Foto: Hepta - Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

Celebritățile sunt o sursă importantă de inspirație pentru toată lumea, fiind extrem de atente la ceea ce consumă pe parcursul zilei. Acestea respectă reguli impuse de cei mai buni nutriționiști și experți în alimentație, astfel că e greu să dea greș.

Ce reguli urmează Kate Middleton și Meghan Markle

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și echilibrat, pe care îl urmează chiar și în alimentație, scrie Peroz.

Astfel, Prințesa de Wales își începe ziua cu un smoothie hrănitor. Conform DailyMail, ea combină spirulina, kale, matcha, spanac, romaine, coriandru și afine pentru a crea băutura sănătoasă. La prânz, optează pentru salate și platouri cu fructe, preferând alimente care îi îmbunătățesc tenul, precum salate de pepene verde, gazpacho, boabe de goji, tabbouleh și ceviche, iar la cină, prințesa și familia sa preferă preparate clasice, cum ar fi puiul copt sau curry și supe delicioase.

De asemenea, pentru Meghan Markle micul dejun este esențial. Ea preferă un smoothie cu fructe de acai, lapte de migdale, jumătate de banană și fructe de pădure congelate. În alte dimineți, alege un suc verde răcoritor. La prânz, Meghan nu poate rezista unei porții de cartofi prăjiți, pe care îi consideră un grup alimentar separat. Pentru cină, Meghan preferă să-și pregătească sosul de paste din dovlecei, considerându-l cremos și sănătos.

Cum se menține în formă Taylor Swift

Taylor Swift se menține în formă amestecând gustările sănătoase cu răsfățuri ocazionale. Dimineața își începe ziua cu clătite de hrișcă, acoperite cu șuncă și un ou prăjit. În timpul săptămânii, mănâncă salate și iaurturi, evitând băuturile dulci, dar își permite răsfățuri în weekend, cum ar fi pizza fără gluten și hot dog.

Și Dwayne „The Rock” Johnson urmează o dietă bogată în proteine. Consumul său zilnic poate ajunge la peste un kilogram de proteine, în special pește. Micul dejun include două ouă dimineața, iar la cină preferă o omletă cu 10 ouă uriașe. The Rock evită zahărul, preferând în schimb carbohidrați complecși precum cartofii dulci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`