Secretul siluetei frumoasei Carmen Brumă. Cum reușeste să se bucure de preparatele de Crăciun fără să se îngrașe

Secretul siluetei frumoasei Carmen Brumă. Cum reușeste să se bucure de preparatele de Crăciun fără să se îngrașe
Sursa Foto: Instagram/ Carmen Bruma

Chiar și la 44 de ani, Carmen Brumă reușește să îți mențină silueta de invidiat chiar dacă nu se abține de la bunătățile de pe masa de Crăciun.

Frumoasa vedeta a dezvăluit care este secretul ei: ştie cum şi cât să mănânce chiar și din preparatele care sunt considerate bombe calorice.

Într-un interviu acordat click.ro, Carmen Brumă a povestit de la bunătăți nu se abține niciodată.

“Îmi place cozonacul cu de toate şi în perioada Sărbătorilor mănânc respectând regulile pe care le amintesc în pragul Sărbătorilor de iarnă pe blogul meu.”, a declarat Carmen Brumă pentru sursa citată.

Chiar dacă nu se înfruptă din toate bucatele, din viața ei nu lipsește activitatea fizică. Prezentatoarea nu lasă exercițiile fizice pe altădată nici în ziua de Crăciun.

“Cozonacul, sarmalele (în foi de varză şi în foi de viţă-de-vie), salata de boeuf… cam astea sunt mâncărurile care ne plac şi se mănâncă la noi în casă în perioada Crăciunului. Dacă fac sau nu sarmale? Carmen Brumă ştie să facă sarmale, dar nu le face în fiecare an pentru că Vlad are două bunici pricepute care abia aşteaptă să îşi arate talentele… Nu fac excese de sărbători. Fac sport constant fără să ţin cont dacă e sărbătoare sau nu”, a mai adăugat vedeta.

Regulile de care ține cont Carmen Brumă când se asează la masă

  • Important este momentul în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă

Preparatele grase trebuie consumate în prima parte a zilei, înainte de ora 15. În acest fel, organismul nu reușeste să stocheze  energia sub formă de grăsime.

  • Masa de seară

Cina ar trebui să conţină obligatoriu o salată din legume proaspete  şi să fie cu 2-3 ore înainte de somn.

  • Cum să vă bucurați de sarmale

Sarmalele trebuie încălzite într-un vas separat cu o cană de apă, astfel încât grăsimea să iasă din ele. Vedeta recomandă să fie consumate alături de ardei iute, care creşte arderile timp de 2-3 ore după masă.

  • Nici fructele nu sunt sfinte

Nu consumaţi fructe proaspete sau uscate şi oleaginoase (caju, migdale, alune, arahide etc) pe lângă dulciurile tradiţionale, ci în loc de acestea. Dacă mâncaţi cozonac sau prăjituri, renunţaţi la fructe.

  • Mişcarea zilnică

Sportul este singura soluţie pe care o aveţi dacă vreţi să mâncaţi orice şi să nu vă îngrăşaţi, scrie Carmen Brumă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`