Secretul Alexiei Eram pentru un corp sănătos și întotdeauna prezentabil: „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă…” / Ce dietă ține fiica Andreei Esca

Secretul Alexiei Eram pentru un corp sănătos și întotdeauna prezentabil: „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă...” / Ce dietă ține fiica Andreei Esca
Sursa foto: Instagram - @alexiaeram

Alexia Eram, una dintre cele mai mari influencerițe și creatoare de conținut din România, se menține în formă indiferent de perioadele anului. Fiica Andreei Esca promovează întotdeauna un stil de viață sănătos și echilibrat, iar recent a dezvăluit și ce face pentru a arăta formidabil la fiecare apariție de-a sa.

Alexia s-a făcut remarcată publicului prin intermediul aparițiilor sale la diverse emisiuni TV, iar de atunci se bucură de un real succes pe plan profesional. De-a lungul timpului, fiica Andreei Esca a reușit să își creeze o comunitate de peste 740.000 de urmăritori pe Instagram și a devenit un idol pentru mulți dintre tinerii din generația Z.

Cum se menține în formă Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Fiind o fire activă pe Internet, fiica Andreei Esca postează destul de des noutăți din viața ei. Tânăra influenceriță arată formidabil la fiecare apariție de-a sa, fie că este în cadrul unei emisiuni TV, fie că este vorba despre o gală sau un eveniment mai special.

Alexia ține cont de alimentația sănătoasă și când este în vacanță. De fiecare dată alege un hotel unde poate să beneficieze de o sală de sport, pentru a-și continua cu succes antrenamentele de fitness.

Chiar dacă se bucură de o siluetă de invidiat, tânăra a recunoscut că are un complex legat de greutate ei, după ce i-a fost reproșat că este grasă.

„Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase”, a povestit Alexia Eram într-un podcast.

Tânăra influenceriță publică din antrenamentele pe care le face în mediul online

Pentru a avea un corp de invidiat, Alexia Eram este atentă la alimentație și face sport regulat. Ea practică de mai mulți ani Pilates și publică antrenamentele pe rețelele sale de socializare. Tânăra apelează și la mai multe proceduri de remodelare corporală, iar una dintre acestea fiind roller shaping-ul, un masaj cu bambus la lumina infraroșie, potrivit Viva.

„Încerc în cursul săptămânii să mănânc cât de corect se poate, și în weekend mai lejer. Fac sport, mănânc echilibrat și sănătos măcar în timpul săptămânii. Și masaje!”, a mai spus Alexia Eram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`