Sebastian Dobrincu, de urgență în sala de operație! Ce a pățit tânărul antreprenor

Sebastian Dobrincu, de urgență în sala de operație! Ce a pățit tânărul antreprenor
Sursa foto: Facebook

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri antreprenori de succes din România. De-a lungul timpului, Dobrincu s-a făcut remarcat prin aparițiile sale la TV și prin prezența lui la „Imperiul Leilor”.

Nu de mult, antreprenorul a ajuns la Spitalul Floreasca din București, în urma unui accident pe care l-a suferit în bucătărie. Dobrincu a fost operat de urgență, după ce și-a tăiat degetele cu feliatorul de legume.

Sebastian Dobrincu, la spital după un accident în bucătărie

În urma unui accident în bucătărie, Sebastian Dobrincu a avut urgentă nevoie de o operație. După ce s-a tăiat la degete cu feliatorul de pâine, tânărul antreprenor a ajuns direct pe masa de operație. Despre acest subiect, Dobrincu a vorbit pe rețelele de socializare, unde a ținut să menționeze că a durat 40 de minute să ajungă la spital cu ambulanța.

„Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca.

Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii – evident – suprasolicitați de numărul mare de pacienți la Urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi”, a transmis el, pe Internet, scrie playtech.ro.

De asemenea, antreprenorul a explicat clar că susține proiectul „Spitale Publice din Bani Privați” al Fundației Metropolis, după tot ce s-a întâmplat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:59 - Cum a reacționat un profesor când un elev i-a deranjat ora și i-a răspuns necivilizat. Copilul a ajuns la medicină legală
13:55 - Argeș: Femeie de 70 de ani și fiul ei, afacere ilegală cu droguri. Aveau acasă plantație de canabis
13:52 - Elena Lasconi: Moțiunea de cenzură USR e scrisă! Nicolae Ciucă și PNL au acum șansa de a arăta tuturor dacă sunt cu românii sau sunt cu Marcel Ciolacu
13:47 - Marea Britanie nu a fost niciodată „mai grasă”, arată statisticile
13:38 - Simona Spătaru: USR le-a dat celor din PNL șansa să își spele obrazul. I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare (VIDEO)
13:31 - O fetiță de patru luni a rămas blocată în mașină. Părinții nu le-au permis pomperilor să forțeze portiera
13:25 - DNA confirmă: PSD a transformat Casa Unirea într-un instrument de jefuire a banilor publici. PNL-ul lui Iohannis și Ciucă a fost părtaș la deturnarea fondurilor
13:11 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu o joacă tot a la PSD. Decizia PNL a fost aceea că, da, coaliția nu mai există, însă Guvernul își va îndeplini obligațiile asumate de a guverna stabil până după alegeri (VIDEO)
13:04 - Veste bună pentru românii care stau la bloc. Ar putea beneficia de bani din partea statului pentru a-și îmbunătăți confortul locuințelor
13:04 - Condusă de Ursula von der Leyen, Comisia Europeană luptă împotriva deciziei instanței privind transparența în cazul vaccinurilor Covid