Se laudă că făcut amor cu cele mai dorite femei din lume. Ce l-a dezgustat pe sex-simbolul anilor ’90 la Naomi Campbell

Se laudă că făcut amor cu cele mai dorite femei din lume. Ce l-a dezgustat pe sex-simbolul anilor '90 la Naomi Campbell
Foto: cnn.com

Carmen Electra, Naomi Campbell și Eva Herzigova se numără printre femeile cu care fotbalistul sârb Sasa Curcic (48 de ani) se laudă că a avut relații amoroase, de-a lungul timpului.

Cea mai enervantă a fost Naomi Campbell, care după ce a acceptat o întâlnire cu fotbalistul, a refuzat să facă sex cu el din prima noapte.

„Naomi Campbell era fană Crystal Palace. A venit la un meci odată și apoi ne-am întâlnit la sectorul VIP. După câteva săptămâni, am invitat-o la o petrecere. Am început curând să ieșim, dar n-a vrut să facem dragoste din prima. E o femeie dură. A trebuit să aștept o lună”, a declarat fotbalistul pentru presa din Serbia.

Foto: Sasa Curcic

Naomi Campbell ar fi o femeie dezordonată

Nu numai faptul că a fost greu de convins să treacă la lucruri mai intime l-a scos din minți pe jucător, ci și faptul că modelul era foarte dezordonat.

„Sunt dezgustat de părul femeilor. Când îl văd prin apartament, mă enervez. Iar Naomi și-l lăsa peste tot. Era teribil de dezordonată, ca toate modelele. Nici nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător”, a mai punctat fotbalistul retras din activitate.

Curcic s-a retras din fotbal în anul 2000, la doar 29 de ani.

Foto: Sasa Curcic

Urmăriți B1TV.ro și pe
`