Schimbare radicală la Antena 1. Dani Oțil și Răzvan Simion au fost înlocuiți. Cine va prezenta noul sezon al emisiunii

Schimbare radicală la Antena 1. Dani Oțil și Răzvan Simion au fost înlocuiți. Cine va prezenta noul sezon al emisiunii
Sursa foto> Facebook / @Neatza cu Razvan si Dani

Schimbare radicală la Antena 1. Dani Oțil și Răzvan Simion au fost înlocuiți în emisiunea X Factor.

Postul de televiziune a anunțat că are un nou prezentator, dar și cine face parte din noul juriu.

Cien va prezenta emisiunea X Factor

Cel care va prezenta noul sezon este Mihai Morar. Juriul va fi format din Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Morar are în palmares și statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte, chiar pe 1 ianuarie 2012.

“MĂ ÎNTORC LA X FACTOR DUPĂ 13 ANI. Deși am spus că nu mă voi întoarce niciodată… ca jurat. Până și eu aproape uitasem că am câștigat primul sezon, pe 1 ianuarie 2012. Însă, nu îmi place să las lucrurile neterminate.

Voi fi prezentatorul noul X Factor Romania. De fapt, mai mult decât prezentator, rolul meu va fi de povestitor. Treaba mea în noul sezon este să vă arăt poveștile umane și emoțiile din care se nasc poveștile de succes. Până la urmă, X Factor e talent show-ul care a lansat vei mai mulți artiști pe piata muzicală din România.

Nu vă spun că noul X de la Antena1 va fi altceva, asta o să vedeți, sunt impresionat de cum a gândit și a inovat tot spectacolul noua echipă de producție. Le urez succes artiștilor de la masa juriului, Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. Și abia aștept să vă povestesc ceva de nepovestit: talentul și succesul”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)