Schimbare radicală! Ce meserie are acum „Gogoașă” din „Trăsniții”. S-a reprofilat, după ce a renunțat la televiziune: “Trebuie să-mi acopăr ratele”

Schimbare radicală! Ce meserie are acum „Gogoașă” din „Trăsniții”. S-a reprofilat, după ce a renunțat la televiziune: “Trebuie să-mi acopăr ratele”
Foto: Facebook

Actorul Constantin Zamfirescu a devenit celebru după ce a jucat în serialul super cunoscut „Trăsniții”, unde a interpretat rolul „Gogoașă”.

Motivul real pentru care nu mai lucrează în televiziune

El a dezvăluit motivul real pentru care a dispărut de pe micul ecran, după 29 de ani de muncă în televiziune și ce meserie are acum.

„Vreau să precizez, încă din start, că relația mea cu „Trăsniții” s-a încheiat, definitiv și irevocabil, acum 6 ani, din motive strict financiare. Nu vreau să dezvolt subiectul, sunt lucruri prea dureroase”, a spus Zamfirescu, pentru Click!.

Constantin Zamfirescu s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum

În prezent, el lucrează ca taximetrist, ca să-și achite ratele.

„Și eu fac tot taximetrie, precum Americanu, din serialul „La Bloc”, și cu care am fost și la „Chestiunea Zilei”. El a făcut, eu încă mai fac. Dacă s-ar câștiga bine din taximetrie, ceea ce lucrez eu acum, aș face asta relaxat.

Dar, câștig ceva bani numai dacă stau 10 ore, în trafic, 7 zile din 7. Sunt nevoit să lucrez mult, pentru că mi-am luat o mașină, în leasing, trebuie să-mi acopăr ratele. Recunosc, sunt restanțier la somn, la odihnă”, a declarat Constantin Zamfirescu.

Cu toate că a încercat să revină pe micul ecran, a constatat cu mâhnire că „seniorii” nu mai au loc în televiziuni, publicul fiind cu totul altul acum:

„În televiziune, jocurile sunt deja făcute, la toate posturile. Sincer, am tot încercat, până am dezarmat. Să fii ghiocel, nu corespunde cu modul meu de gândire! Adevărul este că suntem seniori, ca vârstă, iar tineretul de azi nu a urmărit serialul. Publicul nostru era de la 35 de ani în sus, iar tinerii care sunt majoritari azi ca public nu ne mai știu, noi nu corespundem cerințelor actuale.

Ce am făcut atunci e diferit, acum tinerii nu mai au răbdare, dacă nu le atragi atenția, încă din primele 2 -3 secunde, renunță, schimbă postul, vor acțiune din start. Ei nu mai au răbdarea să urmărească firul acțiunii, prin urmare, acesta este și targetul pe care s-au focusat televiziunile”, a mai spus actorul.

Actorul a povestit prin ce momente cumplite a trecut după ce a fost diagnosticat cu cancer

Actorul a mărturisit că a avut cancer, apoi a povestit prin ce momente cumplite a trecut.

„Am trecut printr-un cancer, sper să nu mai dezvolt și un altul. Nu cred însă că se va întâmpla asta, pentru că eu gândesc pozitiv. Dacă te închizi într-o cameră și te faci mic, deja ești un învins. Dar, dacă ești jovial, vesel, dacă vezi partea plină a paharului, așa cum sunt eu, atunci toate lucrurile decurg bine. N-ați văzut că, odată cu trecerea anilor, dacă mereu ai stat încruntat, capeți un chip de om trist, cu gură căzută?

Devii o murătură stricată, care comentează la orice. Eu mai am un singur rinichi și țin o anume dietă. Trebuie să consum o cantitate dublă de lichide și mai iau niște pastile pentru inimă, am ceva probleme cu tensiunea. Pe partea pe care nu mai e un rinichi, toate țesuturile sunt supuse unor acumulări de lichide, iar glezna mea se manifestă, se mai inflamează”, a mai spus Constantin Zamfirescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`