Prezentatorul de la Antena 1, Dani Oțil, a fost implicat într-un incident neplăcut în propriul restaurant, unde un client a avut o atitudine nepotrivită. Oțil a denunțat comportamentul clientului și l-a numit „dobitoc”, dezvăluind detalii despre situație, relatează Ciao.ro.
Pe lângă cariera sa în televiziune și pasiunea pentru raliuri, Dani Oțil deține și un restaurant în București. Prezentatorul de la Antena 1 a fost recent martor la un incident care l-a deranjat profund. În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, acesta a povestit ce s-a întâmplat.
„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1.
Deşi nu a dorit să îi facă publică identitatea respectivului, prezentatorul a mai oferit câteva amănunte despre incident.
„În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: «Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?». Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil, deranjat de comportamentul clientului.
Vezi această postare pe Instagram
Restaurantul lui Dani Oțil oferă o varietate de preparate, inclusiv paste, pizza, burgeri, fructe de mare, ciorbe, deserturi, șnițele și cartofi cu brânză. Prețurile pentru mâncare variază de la 20 de lei și pot depăși 100 de lei în funcție de alegerea făcută.
De exemplu, un French Toast, budincă Chia și Turkish Eggs costă aproximativ 120 de lei. Șnițelul cu cartofi și brânză, unul dintre preparatele preferate ale clienților, poate depăși suma de 50 de lei la restaurantul lui Dani Oțil.