Scandal în campania prezidențială din SUA: Piesa ‘My Heart Will Go On’, redată fără permisiunea lui Celine Dion

Scandal în campania prezidențială din SUA: Piesa 'My Heart Will Go On', redată fără permisiunea lui Celine Dion

Celine Dion și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că piesa ei emblematică „My Heart Will Go On”, cunoscută din coloana sonoră a filmului „Titanic”, a fost redată în timpul unui miting de campanie al lui Donald Trump, care a avut loc în Montana.

Pe rețelele sociale, echipa de management a lui Céline Dion împreună cu casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au declarat că utilizarea melodiei „My Heart Will Go On” în contextul mitingului a fost neautorizată și că artista nu este de acord cu folosirea piesei sale în campania electorală.

„Echipa de management a lui Céline Dion şi casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au luat cunoştinţă de utilizarea neautorizată a videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi imaginii lui Céline Dion cântând „My Heart Will Go On” la un miting de campanie Donald Trump / JD Vance în Montana. Această utilizare nu este autorizată în niciun caz, iar Céline Dion nu aprobă această utilizare sau orice altă utilizare similară…Şi serios, chiar acest cântec?” – este mesajul transmis de echipa artistei.

Comparații ironice între soarta Titanicului și a politicienilor din actuala campanie prezidențială

Folosirea melodiei a stârnit reacții diverse, incluzând batjocură și amuzament din partea susținătorilor democratei Kamala Harris, unii dintre aceștia făcând paralele între soarta tragică a personajelor din „Titanic” și campania candidatului republican.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`