Sânziana Negru și-a deschis, înainte de Anul Nou, un restaurant în București, unde sunt servite doar preparate mexicane. Alături de alți doi parteneri de afaceri, câștigătoarea de la „America Express” se bucură cu adevărat de investiția făcută.
Prin deschiderea restaurantului mexican, Sânziana Negru a reușit să aducă în mijlocul Bucureștiului atmosfera și gustul latin.
„Împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa.
Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, a transmis Sânziana Negru, pe rețelele de socializare, la deschiderea restaurantului.
Potrivit meniului publicat pe site-ul restaurantului, o porție de tacos costă 65 de lei, chilli con carne 70 de lei, o porție de biban e 90 de lei, iar somonul costă 110 lei. Porția de guacamole este 50 de lei, iar o garnitură de orez este 35 de lei, scrie Libertatea.
În restaurantul mexican al Sânzianei Negru, un cappuccino costă 20 de lei, o apă la 300 ml costă 12 lei, iar o limonadă este 20 de lei. Prețul berii variază între 22 și 32 de lei, iar cocktailurile au prețurile cuprinse între 40 și 44 de lei.
Marea finală de la „America Express – Drumul Soarelui” a fost câștigată de Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Cele două vedete au câștigat premiul de 30.000 de euro.
„America Express a fost cea mai intensă şi, de departe, cea mai grea experienţă pe care am trăit-o amândouă, în mod cert. Într-o singură zi, ajungeam să trecem prin toate stările, de la agonie, la extaz, şi trăiam totul foarte intens. Au fost multe lecţii de viaţă şi conştientizări legate de tine, ca om, şi-apoi legat de ceilalţi. Dar o experienţă absolut minunată, cu tot greul cu care vine acest reality show”, a spus Sânziana Negru.
„America Express a fost o lecţie extraordinară de viață, de răbdare, de anduranţă şi de prietenie. Eu îmi apreciez viaţa mult mai mult decât o făceam înainte şi mă bucur mai intens la tot ceea ce trăiesc”, a răspuns Laura Giurcanu, când a fost întrebată cum a fost pentru ea această experiență.