S-a aflat cine e presupusul iubit al Biancăi Drăgușanu. Vedeta TV s-a despărțit de Gabi Bădălău, iar acesta a dezvăluit că de 6 luni Bianca are pe altcineva

S-a aflat cine e presupusul iubit al Biancăi Drăgușanu. Vedeta TV s-a despărțit de Gabi Bădălău, iar acesta a dezvăluit că de 6 luni Bianca are pe altcineva
Foto: Facebook/Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus din nou adio. De data aceasta ar putea să fie definitiv, dar rămâne de văzut.

Deja Gabi Bădălău are o altă iubită. Însă, acesta a dezvăluit că Biana are pe cineva de șase luni, iar el de abia a aflat.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit în urmă cu vreo două săptămâni, iar miecuri seara cei doi au nas în nas la un eveniment. Bădălău a venit chiar cu actuala iubită. Acolo s-a aflat oficial că cei doi nu mai sunt împreună.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre noua relație a lui Gabi Bădălău

Bianca a spus pentru Cancan că se bucură pentru fostul iubit, că îi merge bine.

”Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie!”

Cine este presupusul iubit al Biancăi Drăgușanu

Conform Cancan, Bianca Drăgușanu ar avea o relație acum cu asistentul medical Auday, cel pe care Bianca îl promovează pe Instagram, în urma unui contract încheiat între ei. Cei doi ar fi început să se întâlnească din iarnă.

”Relația dintre Bianca și Gabi se răcise de câteva luni, erau ei împreună de fațadă, dar se îndrevedea despărțirea, mai devreme sau mai târziu. Și s-au despărțit acum. Bianca se întâlnește cu Auday, dar nu s-a afișat cu el, nu prea i-ar conveni, păi, ea urcă în Rolls, el merge cu Uber-ul… Ei se întâlnesc de prin iarnă, stătea pe la el, iar Gabi a simțit asta”, a dezvăluit sursa.

Aceeași sursă a transmis că la evenimentul la care a mers Bianca, miercuri, a fost prezent și Auday, doar că nu a venit cu Bianca Drăgușanu și nici pe timpul petrecerii cei doi nu s-au apropiat unul de celălalt. Însă, Bianca i-ar fi transmis să se îmbrace în costum, iar el s-a conformat.

Gabi Bădălău, cel care a anunțat că Bianca are un iubit de șase luni, a ținut, la rându-i, să-i transmită ”fostei” un mesaj: ”Știu că este fericită! Îi doresc să aibă liniște și fericire în noua relație!”

Bianca a negat, însă, totul. ”Acum mă duc la clinică, pentru că n-am fost de două săptămâni. Între mine și domnul doctor Auday exista doar o relație profesională. Fiind o femeie liberă, mi-aș fi asumat, dacă exista ceva. Eu nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar, cu singuranță, ce urmează va fi la supoerlativ. Oricum, sunt o femeie fericită, care are ce-și dorește”, a spus Bianca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)