Russell Crowe spune că un singur actor a reușit să-l facă să râdă fără să se poată opri, în întreaga sa carieră

Russell Crowe spune că un singur actor a reușit să-l facă să râdă fără să se poată opri, în întreaga sa carieră

Actorul american Russell Crowe spune că un singur coleg al său a reușit să îl facă să se piardă cu firea pe platourile de filmare, relatează IndieWire.

Ryan Gosling îl face pe Crowe să râdă cu gura până la urechi

Crowe a dezvăluit într-un interviu că nu se poate opri din râs când este în preajma unui alt actor american celebru, Ryan Gosling. Cei doi au jucat împreună în filmul de acțiune comedie The Nice Guys, ce a apărut în cinematografe în 2016.

„Am adorat să fac acel film. Ryan Gosling, Iisuse Christoase. Să încerci să lucrezi cu acel copil… Există un lucru în actorie numit ‘corpsing’ – când râzi în momente nepotrivite”, a relatat Crowe.

„Acel mic nemernic îmi vine de hac de fiecare dată”, a subliniat el în condițiile în care este cunoscut pentru faptul că este extrem de serios pe platourile de filmare, o reputație pe care și-a consolidat-o mai ales după ce a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal grație filmului Gladiatorul din 2000.

„Sunt faimos că nu ies din personaj indiferent ce s-ar întâmpla. Ridley [n.r. Scott, regizorul Gladiatorul] obișnuia să glumească despre asta. Colosseumul putea să se prăbușească în spatele meu iar eu îmi vedeam în continuare de treabă”, a relatat Russell Crowe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`