Roxana Ciuhulescu, despre legătura paranormală cu tatăl ei, care s-a stins din viață la 37 de ani: „Mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri”

Roxana Ciuhulescu, despre legătura paranormală cu tatăl ei, care s-a stins din viață la 37 de ani: Mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri
Foto: Facebook/Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a povestit despre pierderea tatălui său, care s-a stins in viață în urmă cu 35 de ani și a spus că are o legătură paranormală cu acesta.

Tatăl vedetei TV s-a stins la 37 de ani

Vedeta TV a explicat și de la cine a moștenit înălțimea care i-a adus celebritatea.

„Tata a fost un bărbat tare frumos, înalt, 2,02 m, fost baschetbalist. Moțu mă alinta. A jucat la Galați, acolo s-a cunoscut cu mama. Amândoi au făcut baschet, dar ei nu erau din Galați. S-au îndrăgostit prin sport. Și s-au luat.

Frate-miu a fost primul. Tatăl meu a plecat în 1989, avea 37 de ani, a murit de ciroză. Eram un copil, aveam 10 ani, a fost tare dureros. Nici nu știu dacă semăn cu el. Mama zice ca semăn cu bunica ei poloneză”, a povestit Roxana, pentru Click!.

„La un moment dat, i-am simțit prezența”

Fosta prezentatoare de la PRO TV a mai spus că ea crede în legăturile paranormale cu cei plecați dincolo, în cealaltă lume.

„Dacă există o lume de dincolo? Da, cred că există. Am avut anumite momente, când mi-a fost foarte greu, și aveam nevoie ca tatăl meu să fie lângă mine. Atât de tare m-am gândit la el că, la un moment dat, i-am simțit prezența, că este, undeva, lângă mine, că nu sunt singură.

Mai cred și în reîncarnare. Tata îmi lipsește și acum. Dar, când am momente de cădere, mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri. În viață, nimic nu e întâmplător”, a mai precizat Roxana.

Roxana Ciuhulescu a precizat de la cine a moștenit înălțimea.

„Sigur înălțimea am luat-o de la ambii părinți. Și eu și fratele meu. Tată meu, Eugen, măsura 2,02 m, Felix, fratele meu, are 2,01 m, iar Georgeta, mama mea, măsoară 1,80 m. Și bunicul meu, Dumitru, din partea tatălui, era înalt pentru vremurile acelea, a fost aviator”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`