Rona Hartner, prima apariție publică după diagnosticul de cancer: „Doctorii mă trimiteau să îmi fac testamentul”

Rona Hartner, prima apariție publică după diagnosticul de cancer: „Doctorii mă trimiteau să îmi fac testamentul

Rona Hartner a făcut prima apariție la televizor după ce a primit diagnosticul de cancer pulmonar în stadiul patru. Artista a dezvăluit că urmează un tratament cu citostatice care a avut un impact pozitiv asupra stării sale de sănătate și că se simte mult mai bine acum, relatează unica.ro.

Rona Hartner, optimistă cu privire la starea ei de sănătate

În apariția sa în emisiunea lui Cristi Brancu, Rona Hartner a surprins pe toată lumea cu optimismul și încrederea ei. Artista a menționat că încă se află printre noi datorită lui Dumnezeu și că tratamentul cu citostatice se apropie de final. De asemenea, a remarcat că acest tratament nu a avut efecte secundare, ceea ce este neobișnuit pentru tratamentele cu citostatice tradiționale.

Ea a afirmat că se simte împlinită de la cortizon, care este singurul efect secundar pe care l-a experimentat, și a menționat că este norocoasă să primească un tratament care să răspundă atât de bine nevoilor ei.

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea”, a afirmat Rona Hartner, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Medicii au trimis-o să își facă testamentul

După ce i s-a dat diagnosticul grav, medicii nu au fost optimiști cu privire la șansele ei de supraviețuire și i-au sugerat să își pregătească testamentul. Cu toate acestea, Rona Hartner a luptat și pare să obțină rezultate pozitive datorită tratamentului cu citostatice.

Rona Hartner a povestit că a trecut prin momente dificile, chiar cumpărându-și un loc de veci, dar acum se simte vie și plină de energie. Cu tratamentul în curs, artista speră că va opri tratamentul într-o lună, fără a pierde părul sau a suferi alte efecte secundare grave.

În emisiunea lui Cristi Brancu, Rona Hartner a primit încurajări din partea prietenelor sale, Ozana Barabancea și Mirabela Dauer. Acestea au fost emoționate și au transmis că au încredere că artista va învinge și de această dată boala. Rona Hartner a mai fost diagnosticată cu cancer în trecut, dar a reușit să se vindece.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`