Rona Hartner, despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei după ce a învins un diagnostic crunt: „Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate”

Rona Hartner, despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei după ce a învins un diagnostic crunt: „Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate”
Foto: Facebook / Rona Hartner

În urmă cu mai mulți ani, Rona Hartner a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Artistei i s-a spus că are cancer, dar, din fericire, a reușit să-l învingă. Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit ce schimbări majore a adus în stilul ei de viață. Vedeta susține că nu mai ține diete, a învățat să se odihnească mai mult și să excludă persoanele stresante din cercul ei de apropiați.

Rona Hartner, despre cum i s-a schimbat viața după ce a învins cancerul

Rona Hartner este o femeie plină de ambiție și optimist, calități cu care și a reușit să învingă cancerul. Astfel, într-un interviu acordat pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut și amprenta pe care boala a lăsat-o asupra ei.

Rona susține că s-a îngrășat foarte mult după boală, însă nu mai ține diete. Un sfat pe care vedeta îl oferă este acela de a înota în apă rece sau de a face dușuri cu apă rece, pentru restimluarea tiroidei.

„Vă zic de ce nu am avut un regim strict – după ce ai un traumatism groaznic în corp, cu atâtea medicamente, n-o să-ți mai adaugi pe urmă un alt traumatism apucându-te să slăbești. Așa că nu mi-am făcut niciun regim și am lăsat corpul să-și revină el încetișor. După chestia asta, am început să mă odihnesc, să scot persoanele stresante din viața mea și acum fac împachetări. Mă duc foarte des la salon, fac împachetări și masaje. În schimb, nu mă traumatizez cu mâncarea, nu îmi traumatizez corpul cu regimuri drastice, că nu am de ce. Pentru mine, a vrea cu orice chip să fiu slabă și să arăt la 50 de ani ca la 20 este un orgoliu, e o luptă inutilă împotriva propriului meu corp”, a declarat Rona Hartner.

Motivul pentru care Rona Hartner nu mai ține diete

Rona Hartener nu mai ține diete, deoarece, susține ea, acestea au fost unul dintre motivele pentru care s-a îmbolnăvit de cancer.

„Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate. Și, la fel, regimurile erau fiindcă lumea ne judecă pentru c-am avea un kilogram în plus. Și atunci noi, din rușine, ne forțăm să slăbim și ne dereglăm organismul, iar pe urmă, poate de la regimuri repetate, avem atât de multe cancere, care sunt hormonul stresului de a fi tot timpul top-top-top.

Acum ce să vă zic? Am un kilogram în plus, am să-l accept, sunt tolerantă, nu mă deranjează. Am dat deja 12 kilograme jos într-un mod organic, adică în 2-3 ani, de la chimioterapie, dar nu forțez corpul. Mi-e foame într-o zi, mănânc. În altă zi vreau să postesc, postesc”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`