„Romeo și Julieta” zilelor noastre. Doi îndrăgostiți au renunțat la relație din cauza părinților, dar s-au reunit peste 50 de ani

Romeo și Julieta zilelor noastre. Doi îndrăgostiți au renunțat la relație din cauza părinților, dar s-au reunit peste 50 de ani
Foto: Facebook/Lisa Bottom.

Unii dintre noi au trăit poate o poveste de dragoste specială, însă există unii care excelează în acest domeniu. O astfel de poveste impresionantă are ca protagoniști doi îndrăgostiți care au fost nevoiți să se despartă și care și-au regăsit dragostea după cincizeci de ani. Povestea lor este una impresionantă și imprevizibilă.

Janis și Prentiss s-au despărțit

Janice Rude și Prentiss Willson sunt personajele principale ale acestei povești romantice demne de filme. Deși a fost dificil la început, ceea ce au trăit mai târziu a fost pentru totdeauna și nici chiar moartea nu i-a mai putut despărți, chiar dacă au întâmpinat multe obstacole și au făcut multe sacrificii.

Cei doi s-au îndrăgostit în 1961 și au știut încă de la început că trebuie să se căsătorească. Au avut încredere unul în celălalt, iar Willson a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a cuceri inima femeii care l-a atras. Ulterior, s-au logodit, dar nu au spus nimic despre nuntă.

„Simt că am fost meniți să fim împreună. Îmi amintesc și acum prima dată când am pus ochii pe Janice”, a spus Willson.

Cu toate acestea, tatăl lui Janice a amenințat-o că o va exclude din familie și îi va opri finanțarea studiilor dacă nu renunță la acest bărbat, ceea ce a adus tristețe în viața lor. Deși își anunțaseră prietenii și familia că se vor căsători, planurile lor au fost schimbate.

Cei doi s-au despărțit, dar nu știau că mamele lor au păstrat anunțul logodnei din ziare și sperau în continuare că se vor reuni. Peste ani și ani, cei doi au descoperit această filă din ziar și au reușit să își reînnoiască relația romantică.

„Pur și simplu ne-a fost dat să fim împreună”

Îndrăgostiții au luptat mult pentru a-și menține relația, dar din cauza presiunii financiare ridicate, au fost nevoiți să se despartă. Mama fetei a încercat să o ajute, dar fără succes. Deși au continuat să își trăiască viețile separat, ambii au rămas cu gândul la ce ar fi putut fi dacă ar fi rămas împreună.

După 50 de ani, la aproape 70 de ani, cei doi s-au reunit și au hotărât să își unească destinele, anunțându-și logodna din nou în ziar. Chiar dacă nu mai au mulți ani de trăit, sunt fericiți și se consideră creați unul pentru celălalt.

„Suntem foarte fericiți. Căsnicia noastră este perfectă. Nu mai avem mulți ani de trăit, dar aceștia vor fi minunați”, a spus Janice, iar Prentiss a completat: „Pur și simplu ne-a fost dat să fim împreună”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`