Rodica Mandache nu regretă că i-a furat iubitul unei prietene. „Nu știu dacă i-a părut bine sau rău”

Rodica Mandache nu regretă că i-a furat iubitul unei prietene. „Nu știu dacă i-a părut bine sau rău”
Sursa foto: Facebook/ Rodica Mandache

Rodica Mandache este una dintre cele mai appreciate actrițe din România, iar în tinerețe i-a furat iubitul unei prietene, doar că nu a regretat deloc gestul pentru că a trait o poveste de dragoste foarte frumoasă alături de el.

A fost căsătorită 13 ani

Rodica Mandache are 60 de ani de carieră și a fermecat publicul cu sinceritatea ei. Aceasta a fosot căsătorită timp de 13 ani cu fotograful care a lucrat la revista „Flacăra”, Aurel Mihailpol, conform Click.

Cei doi au fost împreună până când bărbatul a murit la vârsta de 54 de ani, iar publicul a fost curios să afle cum s-au cunoscut. Actrița a recunoscut că i-a furat iubitul prietenei sale, doar că nu regreă acest lucru.

„L-am cunoscut printr-o prietenă care era de o mare frumusețe. Ea era iubita lui și am fost o dată la el în vizită. Era fotograf la «Flacăra», o meserie foarte importantă în vremurile alea. Primul lucru, când ne-am logodit, a fost să mă duc la prietena mea cea frumoasă și să-i spun ce s-a întâmplat. Nu știu dacă i-a părut bine sau rău, dar până la urmă s-a măritat cu un coleg de-al nostru și nu a fost fericită”, a mărturisit Rodica Mandache.

A lăsat în urmă o fiică de 6 ani

Aurel Mihailpol a murit la 54 de ani, când fiica lui și a actriței avea doar 6 ani. Rodica Mandache l-a iubit foarte mult pe fotograf și a suferit la fel de mult.

„El era un geniu. Avea o putere uriaşă de a transfigura banalul. Orice lucru banal el îl vedea altfel Un talent grozav. Şi din cărţi când citeam, citeam împreună. Aşa e şi fata mea. Diana Maria seamănă foarte mult cu el. A fost un şoc foarte mare, dureros. S-a resimţit multă vreme şi cred că se resimte şi acum. Atunci m-a ajutat toată lumea. Am prieteni foarte buni şi acum”, a povestit Rodica Mandache.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`