Robert De Niro neagă acuzațiile fostei sale asistente cu privire la sexism și abuz / Actorul și-a ieșit din fire la tribunal: „Să-ți fie rușine!”

Robert De Niro neagă acuzațiile fostei sale asistente cu privire la sexism și abuz / Actorul și-a ieșit din fire la tribunal: „Să-ți fie rușine!
Sursa foto: Shutterstock

Robert De Niro și-a exprimat furia la tribunal în procesul civil cu fosta sa asistentă, Graham Chase Robinson, care îl acuză de sexism și abuz. Cei doi s-au dat în judecată reciproc, iar actorul a insistat că nu a fost abuziv, dar și-a recunoscut supărarea pentru anumite incidente, transmite BBC.

Robert De Niro, despre acuzațiile fostei sale asistente: „Toate, prostii”

Robert De Niro și asistenta sa Graham Chase Robinson se confruntă într-un proces civil, fiecare formulând acuzații împotriva celuilalt. De Niro este acuzat că a creat un mediu de lucru discriminatoriu și că a făcut comentarii sexiste, în timp ce Robinson este acuzată că a făcut cheltuieli personale folosind banii companiei lui De Niro și că a efectuat transferuri financiare necorespunzătoare.

În timpul mărturiei sale, Robert De Niro a insistat că nu a fost niciodată abuziv și a respins acuzațiile lui Robinson ca fiind „toate, prostii.” El a recunoscut că s-a supărat într-o singură ocazie când a ratat o întâlnire, dar nu a fost abuziv.

Actorul s-a adresat fostei asistente, spunându-i: „Să-ți fie rușine, Chase Robinson!”. Acesta a negat că a făcut cereri neobișnuite, cum ar fi solicitarea unui martini de la restaurantul Nobu prin intermediul serviciului Uber sau că a sunat-o de două ori pentru a cumpăra un bilet de autobuz pentru fiul său adolescent.

Graham Chase Robinson a lucrat ca asistentă a lui De Niro din 2008 până în 2019, când a dat în judecată actorul pentru 12 milioane de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`