De pe masa de Crăciun a lui Nicolai Tand nu lipsesc sarmalele, dar nici friptura. Astfel, pentru sărbătorile din acest an, celebrul bucătar recomandă o rețetă de neratat, ruladă de porc cu verdețuri.
1 bucată mare piept de porc (porchetta);
1 legătură de mărar proaspăt;
1 legătură de salvie proaspătă;
1 legătură de pătrunjel proaspăt;
1 legătură de cimbru proaspăt;
150 ml vin de Porto;
ulei, sare și piper.
Într-un interviu pentru Unica, Nicolai Tand a dezvăluit faptul că printre mâncărurile sale preferate se mai numără antricotul de vită, presărat cu sare.
„Un antricot de vită peste care presar niște sare grunjoasă. Nu pot zice că am o mâncare preferată, dar acest antricot îmi vine în minte de câte ori primesc această întrebare”, a declarat bucătarul pentru Unica.
De-a lungul timpului, fostul jurat Masterchef a gătit pentru vedete precum Jennifer Aniston, Alain Delon și membrii trupei Metallica.