Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la concertul Coldplay: „Formidabilă publicitate…”

Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la concertul Coldplay: „Formidabilă publicitate...”
Foto: Facebook

Margareta Pâslaru (80 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind iubită de sute, chiar mii de oameni, din întreaga țară. Este supranumită „Pasărea Măiastră” a șlagărelor românești și a cucerit aproape instant inimile românilor cu melodiile specifice muzicii ușoare-pop.

Margareta Pâslaru consideră că momentul lui Babasha este ceva firesc

După episodul Babasha de la concertul Coldplay, când a fost huiduit că a cântat manele pe scenă, în deschiderea spectacolului, stârnind astfel numeroase reacții din partea vedetelor, marea solistă a României a ținut să transmită câteva cuvinte pe rețelele de socializare.

„«Varietăți» se numeau spectacolele în anii ’60, ceva diferit, 2-3 minute pe gustul fiecăruia. Vorba ceea, într-un show de trei ore, nu-i bai. Formidabilă publicitate …”, este mesajul publicat de Margareta Pâslaru, pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, și Andreea Raicu a scos în evidență că nu este fană a manelelor, însă respectă preferințele artistului care îi place: „Eu nu sunt fană manele și nici nu ascult, dar pot să respect preferințele unui artist care îmi place! Și momentul de aseară nu a fost rău deloc”, a scris vedeta pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`